Åpningstider

SNARVEI – TRYKK PÅ TEMA
HUDPLEIE   I   KJEMSIK PEELING   I  VIPPER & BRYN    I    MAKEUP

Hudpleie

SIGNATUR HUDPLEIE


Trenger du fuktighet, glød, hudfornyelse, eller anti age? Signatur hudpleie er en tilrettelagt og effektiv behandling, skreddersydd for din hud. Behandlingen inkluderer de klassiske stegene i hudpleie som rens, peeling og spesialmaske, samt utklemming ved behov. Problemløsende eller vedlike-  holdende, behandlingen inneholder alt din hud trenger. Din hud, vår signatur! 

50 min     kr. 1.090,-

LUKSUS SIGNATUR HUDPLEIE


Trenger du fuktighet, glød, hudfornyelse, eller anti age? Signatur hudpleie er en tilrettelagt og effektiv behandling, skreddersydd for din hud. Behandlingen inkluderer de klassiske stegene i hudpleie som rens, peeling og spesialmaske, samt utklemming ved behov. Problemløsende eller vedlike-  holdende, behandlingen inneholder alt din hud trenger. Din hud, vår signatur! 

80 min     kr. 1.690,-

JETPEEL  


Vår mest populære behandling! Fjerner effektivt død og tørr hud med vanntrykk. Dyprenser, peeler, fornyer og fukter huden på en og samme gang. Inkluderer utklemming og tilrettelagt spesialmaske. Passer for alle hudtyper.

50 min.     kr. 1.090,-

DYPRENS 


Denne behandlingen er tilpasset deg som trenger en grundig dyprens av huden. Problemløsende på urenheter og tilstopninger, minske porer og etterlater huden ren og klar. 

50 min.     kr. 1.090,-

UNGDOMS HUDPLEIE (opptil 18 år) 


Vil du begynne å pleie huden tidlig, eller har problemer med urenheter er dette behandlingen for deg. Vi tilrettelegger behandlingen etter ditt behov og anbefaler hjemmeprodukter, for maksimal effekt. 

50 min.     kr. 790,-

HUDANALYSE MED VISIA 


En grundig hudanalyse med Visia skinscanner! Huden renses godt før den skannes og analyseres, avsluttes med serum og krem. Veiledning på behandlingsprogram og hjemmeprodukter. ÷10% på hjemmeprodukter ved kjøp samme dag.

 

40 min.     kr. 690,-

PCA SKIN SENSIPEEL SENSITIV 


En beroligende behandling som stabiliserer stresset og sensitiv hud. Bygger opp og styrker huden, tilfører fuktighet og næring! Passer for sensitive, irriterte hudtyper og rosacea.

 

50 min.     kr. 1.090,-

PCA SKIN OXYGENATING 


Behandlingen renser, øker sirkulasjonen og booster huden med fukt  og glød. Perfekt som en fuktende og nærende anti-age behandling. Ren nytelse med resultat! 

 

50 min.     kr. 1.090,-


ELEMIS DYNAMIC RESURFACING
PRECISION PEEL 


En velgjørende hudpleie som booster og fornyer huden. Huden etterlates sunnere og glattere. Dette er velværehudpleie med resultat! 

60 min.     kr. 1.390,-


ELEMIS PRO-COLLAGEN AGE DEFY  


En ren velværehudpleie med en velgjørende ansiktsmassasje. Unike alger jobber målrettet for å forbedre hudens fasthet og fuktighetsnivå.
Dette er en spabehandling for ansiktet!

60 min.     kr. 1.390,-

ZEIN OBAGI BASIC 


En fornyende hudpleie som passer for deg som ønsker å forbedre og fornye huden. Perfekt til deg som bruker hjemmeproduktene til  ZO og vil optimalisere effekten. Behandlingen inkluderer rens, peeling, utklemming og maske.

 

50 min.     kr. 1.390,-

ZEIN OBAGI SIGNATUR 


Kombiner velvære med ZO sin effektive, fornyende og forbedrende behandling. Perfekt til deg som bruker hjemmeproduktene til ZO og vil optimalisere effekten. Behandlingen inkluderer rens, peeling, utklemming, spesialmaske og en velgjørende ansiktmassasje.

 

80 min.     kr. 1.990,-

VENUS FREEZE 


En markedsledende hudoppstrammende behandling! Stimulerer produksjonen av collagen og elastin med radiofrekvens og magnetiske pulser. Forbedrer og strammer opp uelastisk og slapp hud. Virker utglattende på rynker over tid. Med en behandling får du askepott effekt, vi anbefaler kur for et varig resultat. 

 

50 min.      kr.1. 590,- 

80 min.      kr. 2.300,- 

Kur á 6 behandlinger 40 min kr. 7.900,- 

DERMAPEN 


Dermapen – en avansert form for microneedling! Dermapen reduserer linjer, rynker, pigmenteringer, arr og øker fastheten og spensten i huden.  Dermapen stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, gir en synlig forskjell og forbedring av ulike hudtilstander på kort tid. Fornyer huden, glatter ut og stimulerer til en friskere hud! 

 

Ansikt  50 min.      kr. 2.600,-
Kropp   50 min.      kr. 3.500,- 
Lokal    25 min.      kr. 1.900,-

Vipper & bryn

Vi ønsker å gi deg det beste resultatet. Våre terapeuter holder seg alltid oppdatert på nye trender, så vel som det naturlige utseende. Vi bruker
farge av høy kvalitet for et langvarig resultat! Fargen er holdbar 4-5 uker. 

Forming av bryn  –  kr.   390,-

Farging av bryn  –  kr.   250,- 

Farging av vipper  –  kr.   350,-

Pakkepris, farging og forming av bryn  –  kr.   450,- 

Pakkepris, farging av vipper og forming bryn  –  kr.   550,-

Pakkepris, farging av vipper og bryn  –   kr.   450,- 

Pakkepris, farging av vipper, bryn og forming  –  kr.   590,-

Vippeløft  –  kr.   790,-

Vippeløft med farging av vipper  –   kr.   990,-

VIPPEEXTENTION 


Ønsker du lange lekre vipper, eller et mer naturlig resultat? Våre trente vippeteknikere tilrettelegger resultatet etter ditt ønske! Må etterfylles innen 2-6 uker.

 

Vippeextension klassisk kr. 1.800,- 

Klassisk etterfyll 50 min     kr. 750,-

Klassisk etterfyll 80 min.    kr. 990,-

Vippeextension volum    kr. 2.000,- 

Volum etterfyll 50 min        kr. 990,-

Volum etterfyll 80 min     kr. 1.390,-

Makeup

Våre dyktige makeupartister har lang og bred erfaring og ønsker å hjelpe deg til å stråle med kvalitetsmakeup. Om du ønsker en profesjonell makeup til ulike anledninger, eller om du ønsker mer kunnskap tilbyr vi egne makeupkurs.

Dagmakeup                                                      30 min.               kr.    550,-

Fest-/kveldsmakeup                                      45 min.               kr.    650,-

Brudemakeup inkl. prøvetime             2 x 60 min.                kr. 1.600,- 

Makeupkurs*                                                   60 min.               kr.    790,- 

*Du får ÷10% ved kjøp av makeup produkter samme dag.