Åpningstider

SNARVEI – TRYKK PÅ TEMA
HUDPLEIE   I   KJEMSIK PEELING   I  VIPPER & BRYN    I    MAKEUP

Hudpleie

SIGNATUR HUDPLEIE


Trenger du fuktighet, glød, hudfornyelse, eller anti age? Signatur hudpleie er en åpen tilrettelagt hudpleie som er skreddersydd for din hud. Behandlingen inkluderer de klassiske stegene i hudpleie som rens, peeling og spesialmaske, samt utklemming ved behov. Problemløsende eller vedlike- holdende, behandlingen inneholder alt din hud trenger. Din hud, vår signatur! 

50 min     kr. 1.150,-

LUKSUS SIGNATUR HUDPLEIE


Trenger du fuktighet, glød, hudfornyelse, eller anti age? Luksus Signatur hudpleie er en åpen tilrettelagt hudpleie som er skreddersydd for din hud. Behandlingen inkluderer de klassiske stegene i hudpleie som rens, peeling og spesialmaske, samt utklemming ved behov. I Luksus Signatur hudpleie kan du i tillegg velge mellom vipper og bryn eller ansiktmassasje. Din hud, vår signatur! 

80 min     kr. 1.700,-

JETPEEL  


Vår mest populære behandling! Fjerner effektivt død og tørr hud med vanntrykk. Dyprenser, peeler, fornyer og fukter huden på en og samme gang. Inkluderer utklemming og tilrettelagt spesialmaske. Passer for alle hudtyper.

50 min.     kr. 1.150,-

DYPRENS 


Denne behandlingen er tilpasset deg som trenger en grundig dyprens av huden. Problemløsende på urenheter og tilstopninger, minske porer og etterlater huden ren og klar. 

50 min.     kr. 1.150,-

UNGDOMS HUDPLEIE (opptil 18 år) 


Vil du begynne å pleie huden tidlig, eller har problemer med urenheter er dette behandlingen for deg. Vi tilrettelegger behandlingen etter ditt behov og anbefaler hjemmeprodukter, for maksimal effekt. 

50 min.     kr. 800,-

HUDANALYSE MED VISIA 


En grundig hudanalyse med Visia skinscanner! Huden renses godt før den skannes og analyseres, avsluttes med serum og krem. Veiledning på behandlingsprogram og hjemmeprodukter. ÷10% på hjemmeprodukter ved kjøp samme dag.

 

40 min.     kr. 700,-

PCA SKIN SENSIPEEL  


En beroligende behandling som stabiliserer stresset og sensitiv hud. Bygger opp og styrker huden, tilfører fuktighet og næring. Passer for hudtyper og tilstander som er sensitive, irriterte og de med rosacea.

 

50 min.     kr. 1.500,-

PCA SKIN OXYGENATING 


Behandlingen renser, øker sirkulasjonen og booster huden med fukt og glød. Perfekt som en fuktende og nærende anti-age behandling. Ren nytelse med resultat! 

 

50 min.     kr. 1.250,-

ZEIN OBAGI BASIC 


En fornyende hudpleie som passer for deg som ønsker å forbedre og fornye huden. Perfekt til deg som bruker hjemmeproduktene til  ZO og vil optimalisere effekten. Behandlingen inkluderer rens, peeling, utklemming og maske.

 

50 min.     kr. 1.500,-

ZEIN OBAGI SIGNATUR 


Kombiner velvære med ZO sin effektive, fornyende og forbedrende behandling. Perfekt til deg som bruker hjemmeproduktene til ZO og vil optimalisere effekten. Behandlingen inkluderer rens, peeling, utklemming, spesialmaske og en velgjørende ansiktmassasje.

 

80 min.     kr. 2.000,-

VENUS FREEZE 


En hudoppstrammende behandling. Stimulerer produksjonen av collagen og elastin med radiofrekvens og magnetiske pulser. Forbedrer og strammer opp uelastisk og slapp hud. Virker utglattende på rynker over tid. Med en behandling får du askepott effekt, vi anbefaler kur for et varig resultat. 

 

50 min.      kr.1. 600,- 

80 min.      kr. 2.300,- 

DERMAPEN 


Dermapen – en avansert form for microneedling! Dermapen reduserer linjer, rynker, pigmenteringer, arr og øker fastheten og spensten i huden.  Dermapen stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, gir en synlig forskjell og forbedring av ulike hudtilstander på kort tid. Fornyer huden, glatter ut og stimulerer til en friskere hud! 

 

Ansikt inkl. kjemiskpeeling  50 min.      kr. 2.600,-
Kropp inkl. kjemiskpeeling   50 min.      kr. 3.500,- 

Lokal inkl. kjemiskpeeling    20 min.      kr. 1.900,-

Vipper & bryn

Vi ønsker å gi deg det beste resultatet. Våre terapeuter holder seg alltid oppdatert på nye trender, så vel som det naturlige utseende. Vi bruker
farge av høy kvalitet for et langvarig resultat. Fargen er holdbar 4-5 uker. 

Totalpakke vipper og bryn inkl. forming   kr.   610,-

BrynBasic (Tradisjonell farge og form av bryn) kr.   470,-

BrynDeluxe (Forming av bryn med voks, pinsett og saks inkl. farge. Behandlingen avsluttes med bryn styling for et perfekt resultat!)  kr.   610,- 

BrynForm  kr.   410,-

BrynFarge  kr.   270,-

BrynFarge + VippeFarge  kr.   470,-

BrynForm + VippeFarge  kr.   570,- 

VippeFarge  kr.   370,- 

BrynMenn kr.   410,-

 

Vippeløft   kr.   800,-

Vippeløft med farging av vipper   kr. 1.000,-

VIPPEEXTENTION 


Ønsker du lange lekre vipper, eller et mer naturlig resultat? Våre trente vippeteknikere tilrettelegger resultatet etter ditt ønske. Etterfylles innen 2-6 uker.

 

Vippeextension klassisk     kr. 1.800,- 

Klassisk etterfyll 50 min.     kr. 800,-

Klassisk etterfyll 80 min.    kr. 1.050,-

 

Vippextension mix             kr. 1.900,-

Mix etterfyll 50min.            kr. 900,-

Mix etterfyll 80min.            kr. 1.200,- 

 

Vippeextension volum        kr. 2.100,- 

Volum etterfyll 50 min.        kr. 1.050,-

Volum etterfyll 80 min.        kr. 1.400,-

 

Fjerning vippextension        kr. 400,- 

Makeup & Hår

Våre dyktige makeupartister har lang og bred erfaring og ønsker å hjelpe deg til å stråle med kvalitetsmakeup. Om du ønsker en profesjonell makeup til ulike anledninger, eller om du ønsker mer kunnskap tilbyr vi egne makeupkurs både for enkeltpersoner og grupper. 

Dagmakeup                                                      30 min.               kr.    600,-

Fest-/kveldsmakeup                                      45 min.               kr.    800,-

Herremakeup                                                  30 min.                kr.   450,- 

Makeupkurs*                                                   60 min.               kr.    900,- 

 

Brudemakeup se egen BrudeMeny

 

Vi kan tilby makeupkurs,- og eventer, for små og store grupper både hos oss eller hos deg. Send oss en forespørsel så kan vi gi et tilbud på gruppepris og eventuelt utreise. 

*Du får ÷10% ved kjøp av makeup produkter samme dag som makeupkurs.

 

Hårstyling (slette, krølle eller flette)           45-60 min.                 kr. 800,- 

Håroppsett                                                   60-80min.                  kr. 1000,-