Åpningstider

Spabehandlinger

Les her for mer informasjon om forberedelser og tips til deg som ønsker massasje og spabehandlinger – trykk her

ELEMIS HOT MINERAL BODY BOOST          


En behandling med kombinasjonen av energigivende og avgiftene produkter. Består av en signatur massasje som virker avspennende, spesielt utviklet av Elemis. Huden boostes og massasjen virker spesielt avslappende mot såre og ømme muskler. En unik topp til tå massasje som gir en energiboost som anbefales på det varmeste!

75 min.     kr. 1.590,-

ELEMIS THOUSAND FLOWER DETOX WRAP        


En næringsrik og rensende behandling for kroppen! I den næringsrike detox-innpakkingen benyttes Green Tea Balm for å gjenskape og bedre hudens glød og elastisitet. Detoxbehandlingen fungerer blant annet spesielt godt på cellulitter. Mens innpakkingen virker vil du nyte en velgjørende spahudpleie basert på ulike mineraler, som avsluttes med en deilig hodebunnsmassasje. Behandlingen gjenoppretter og etterlater huden sunn og frisk!

75 min.     kr. 1.590,-

TREAT YOURSELF          


En eksklusiv topp til tå opplevelse! Behandlingen starter i urtesteam.
Fornyede og stimulerende kroppskrubb, dyp avspennende helkropps-
aromamassasje med nærende kroppsmaske. Velværehudpleie med rens, peeling, maske og en avstressende ansikt og hodebunnsmassasje. Luksus og tid for deg selv! 

120 min.     kr. 2.490,-

STRESS AWAY          


Behandlingen starter i urtesteam for å berolige og varme muskulaturen,
før en dyp og problemløsende rygg-, skulder- og nakkemassasje utføres.
Etterfulgt av en spahudpleie, med en avspennende ansiktsmassasje.
En avslappende og problemløsende spabehandling! 

75 min.     kr. 1.590,-

MINERAL GLOW          


Forny og forfrisk kroppen med en kroppskrubb, en velgjørende og balanserende helkropps aromamassasje med varme essensielle oljer, fuktgivende kroppsinnpakning med hodebundsmassasje. Ren nytelse for hele kroppen! 

75 min.     kr. 1.590,-

CHOCOLATE DELUXE          


Start denne varmende sjokoladebehandlingen med en sukkerpeeling som øker sirkulasjonen og cellefornyelsen. Stress ned med en avslappende massasje som stimuler sansene med mørk sjokolade. En «konfekt» av en spabehandling, fuktighetsgivende og rik på antioxidanter!

75 min     kr. 1.590,

MOTHER TO BE  


En velgjørende massasje til deg som er gravid – beroliger og avstresser. Etter massasjen virker massasjekremen fornyende og fuktighetsgivende på kroppen. Behandlingen avsluttes med en ansiktsmassasje og en velværehudpleie som inkluderer rens, peeling, og en oppfriskende maske som gir fukt og glød!

75 min.    kr. 1.590,-

BODY SCRUB 


Fjerner effektivt død og tørr hud, stimulerer blod omløpet og etterlater huden fresh og glødene! Skrubben tilpasses etter hudtype, dusj etter behandlingen. 

30 min.    kr. 690,-

Vennligst møt opp ti minutter før oppsatt tid.