Åpningstider

Spabehandlinger

Les her for mer informasjon om forberedelser og tips til deg som ønsker massasje og spabehandlinger – trykk her

TREAT YOURSELF        


En eksklusiv topp til tå opplevelse! Behandlingen starter i infrarød sauna, etterfulgt av fornyende og stimulerende kroppskrubb som fjerner tørr hud. Nyt en avspennende helkropps- aromamassasje med nærende kroppsmaske. Mens kroppsmaksen virker utføres spahudpleie med rens, peeling, maske og en avstressende ansikt og hodebunnsmassasje. Luksus og tid for deg selv!

120 min.     kr. 2.500,-

ELEMIS THOUSAND FLOWER DETOX WRAP

En næringsrik og rensende behandling for kroppen.  I den næringsrike detox-innpakkingen benyttes bl.a. Green Tea Balm for å bedre hudens glød og elastisitet. Detoxbehandlingen fungerer blant annet spesielt godt på cellulitter. Mens innpakkingen virker vil du nyte en dyptgående  hodebunnsmassasje som reduserer stress og spenninger. Behandlingen etterlater huden sunn og frisk!

60 min.     kr. 1.600,-

STRESS AWAY          


Behandlingen starter i infrarød sauna som virker beroligende og varmer opp muskulaturen,
før en dyp og problemløsende rygg- og nakkemassasje utføres.
Etterfulgt av en dypgående og avspennende ansikts- og hodebunnsmassasje.
En avslappende og problemløsende spabehandling! 

75 min.     kr. 1.600,-

MINERAL GLOW          


Forny og forfrisk kroppen med en kroppskrubb, en velgjørende og balanserende helkropps aromamassasje med varme essensielle oljer, fuktgivende kroppsinnpakning med hodebundsmassasje. Ren nytelse for hele kroppen! 

75 min.     kr. 1.600,-

CHOCOLATE MASSASJE          


Start denne varmende sjokoladebehandlingen med en sukkerpeeling som øker sirkulasjonen og cellefornyelsen. Stress ned med en avslappende massasje som stimuler sansene med mørk sjokolade. En «konfekt» av en spabehandling, fuktighetsgivende og rik på antioxidanter!

75 min     kr. 1.600,

MOTHER TO BE  


En velgjørende massasje til deg som er gravid – den virker beroligede og avstressende. Etter massasjen virker massasjekremen fornyende og fuktighetsgivende på kroppen. Behandlingen avsluttes med en ansiktsmassasje og en velværehudpleie som inkluderer rens, peeling og en oppfriskende maske som gir fukt og glød!

75 min.    kr. 1.600,-

BODY SCRUB 


Fjerner effektivt død og tørr hud, stimulerer blodsirkulasjonen og etterlater huden fresh og glødene! Skrubben tilpasses etter hudtype. Etter behandlingen dusjer man. Før solsesong, selvbruning, eller enhver kroppsbehandling, anbefales all form for kroppsskrubb for bedre resultat.

30 min.    kr. 700,-

Vennligst møt opp ti minutter før oppsatt tid.