FOKUS KUR: Hudfornying og forbedring!

naturlig dame

I januar og februar fokuserer mange på kur, det er optimalt å gjøre hudforbedringer når vi er i de mørkeste månedene. Målet for de fleste er en friskere og sterkere hud. Noen trenger påfyll av fuktighet, og mange ønsker å fornye og forbedre huden, bort med det tørre!

Derfor har vi satt sammen to ulike kurer til deg:

  • PCA Skin Kjemiskpeeling kur med 3 tilrettelagte behandlinger, som fornyer, styrker og forbedrer huden.
  • Boost and Peel som får huden til å gløde med skinbooster som tilfører fuktighet, i tillegg til kjemisk peeling som bort det døde og tørre. Denne kombinasjonen har vi hatt tidligere og resultatene var så fantastiske, at vi bare må gjenta suksessen!

Boost and Peel (50 min)

Kliniske studier viser at Restylane Skinboosters ikke bare gjenoppretter fukt og balanse, men også setter i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smdigere over tid. Behandlingen omfatter gjenfuktende små mikroinjeksjoner i huden med en myk gel-lignende substans som kalles Hyaluronsyre (HA). Små mikrodoser injiseres under huden. Når vi eldes, blir kvaliteten og mengden hyaluronsyre i kroppen dårligere. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og holder på hudens fuktighet. Denne bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød.

Skinbooster 1 ml. med kjemisk peeling
1 behandling kr 3.250,-
2 behandling kr 3.250,-
3 behandling GRATIS

Skinbooster 2 ml. med kjemisk peeling
1 behandling kr 4.250,-
2 behandling kr 4.250,-
3 behandling kr 1000,-

PCA Skin Kjemiskpeeling kur

Kjemisk peeling har en fornyende effekt på huden da den stimulerer cellefornyelsen og fjerner døde hudceller. Kjemiske peelinger brukes for å forbedre fine linker og rynker, aldersflekker og solflekker, akne og aknearr, ujevn hudpigmentering, grov hud og ujevn hud. PCA Skin har flere ulike kjemiskepeelinger fra en mild overflatebehandling til en dyp kjemisk peeling. Dette er hudpleierens beste vinter behandling, tilpasses etter ditt behov.

  1. behandling kr 1400,-
  2. behandling kr 1400,-
  3. behandling kr 700,-

 

For timebestilling på kur, ta kontakt eller benytt vår app for timebestilling*. *Første behandling må påbegynnes senest ila. februar. Behandling 2 og 3 bookes av terapeut. Utføres ikke på gravide og ammende.