Vinterkampanje

Vinter - hud - ben- hender

I januar og februar har vi vinterkampanje på utvalgte behandlinger. Les mer om disse og bestill time raskt og enkelt online. Bruken gjerne knappen på bunn av siden. Velkommen!

Luksus pedikyr med fotmassasje 60 min.

Trenger dine vintertørre ben litt pleie? En grundig pedikyr, som inkluderer mykgjørende fotbad med fotpeeling, fjerning av hard hud, pleie av negler og neglebånd. Behandlingen avsluttes med en velgjørende fotmassasje!

Kampanjepris kr. 890,-

 

Gelelakk

Gelelakk har nydelig finish og et elegant utsende i tillegg er det en slitesterk og holdbar lakk! Våre negleteknikere tilpasser form og farge etter ønske.

Kampanjepris kr. 590,-

 

Universal contour wrap
Universal contour wrap er en kroppsinnpakning som renser og trekker ut avfallsstoffer med naturlige mineraler. Leiren vil fornye og fukte huden, i tillegg til at cellulitter, hudens spenst og kvalitet blir betraktelig bedre! Innpakningsteknikken i kombinasjon med de naturlige mineralske komponentene gir et tap på -15cm fordelt på kropen.  Anbefaler en kur på 3 behandlinger med et intervall på 7-10dager for en fullverdlig detox.

Kampanjepris kur 3 behandlinger kr. 3.500,-

 

KUR FOKUS: Vinterhud

I januar og februar fokuserer mange på kur, det er optimalt å gjøre hudforbedringer når vi er i de mørkeste månedene. Målet for de fleste er en friskere og sterkere hud. Noen trenger påfyll av fuktighet, og mange ønsker å fornye og forbedre huden, bort med det tørre!

Derfor har vi satt sammen to ulike kurer til deg:

  • PCASkin Kjemiskpeeling kur med 3 tilrettelagte behandlinger, som fornyer, styrker og forbedrer huden.
  • Boost and Peel kur som får huden til å gløde med skinbooster som tilfører masse fuktighet, itillegg til kjemisk peeling som fornyer og får bort den tørre vinterhuden. En fantastisk kombinasjon! 

 

LES MER