Fukt & Peeling i samme behandling

Boost & Peel-behandling hos essens dagspa

Ønsker du en sunn og glødende hud? Våre sykepleiere Lene og Eva anbefaler en effektiv kombinasjonsbehandling bestående av fukt og peeling.

Behandlingen, også omtalt som Boost og Peel, består av en kombinasjon av de to behandlingene Restylane Skin Booster og kjemisk peeling. Dette er en effektiv behandling hvor resultatet er en sunn og vital hud. Du kan velge å ta en behandling, eller utføre en kur bestående av tre behandlinger. Ved valg av kur er den siste av de tre behandlingene kostnadsfri.

 

 Dette er Restylane Skin Booster

Kliniske studier viser at Restylane Skin Booster i tillegg til å gjenopprette fukt og balanse, bidrar til å sette i gang hudfornyende prosesser, som gjør huden strammere, fastere og smidigere over tid. Behandlinger skjer ved at mikrodoser av Hyaluronsyre injiseres under huden. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og den bidrar til å holde på hudens fuktighet. Etter som vi blir eldre reduseres mengden og kvaliteten på hyaluronsyren i kroppen. Derfor er tilførsel en effektiv og rask måte å bedre hudens fasthet, elastitet og glød.

 

Dette er kjemisk peeling

Kjemisk peeling har en fornyende effekt på huden. Gjennom behandling stimuleres huden til cellefornyelse og fjerner effektiv døde hudceller. Denne behandlingen brukes effektivt for å behandle fine linjer og rynker, aldersflekker, akne og aknearr, pigmenteringer og grov og ujevn hud. Under selve behandlingen kan man oppleve en prikkende /stikkende følelse, noe som er helt normalt. I kombinasjon med Skin booster brukes en tilpasset kjemisk peel for rask og optimal effekt.

 

Fukt og Peel-behandling (50 min.)

Kur av 3 behandlinger 30% – kun kr. 6.500,- (en behandling kostnadsfritt)

1 behandling kr. 3.250,-

Bestill tid via vår app eller online. Behandlingen utføres ikke på gravide og ammende.

Her finner du du oss