Åpningstider

Cosmelan® er verdens ledende profesjonelle behandling mot pigmenteringer. Det er en effektiv behandling, uten bruk av laser som også passer utmerket for mørkere hudtyper.

Suksessen til Cosmelans skyldes blant annet dens effektivitet og høye sikkerhetsmargin. Behandlingen eliminerer blant annet melasma/chloasma, leverflekker, akne, hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer i ansikt og på kropp. Cosmelans mekanisme er basert på en hemming av tyrosinase som er hovedenzymet i dannelsen av melanin.

Cosmelan gir en foryngende og utglattende effekt da den stimulerer kollagen- og elastin produksjonen, derfor ser man stor effekt på arr, porer, slapp hud og i tillegg på akne.

I 99% av tilfellene forsvinner pigmentflekkene og det gir forbedringer på 95%. Bildene over viser resultatet etter 1 Cosmelan behandling utført på essens og resultat etter tre måneder.

Kr: 5.590,- (inkluderer Cosmelan 2, cosmelan recovery og spf 130+ fra Mesoestetic for hjemmebruk) – 45 min.


Trinn 1 – På klinikken
Cosmelan programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske “Cosmelan 1”. Virkningen av masken er det sentrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken etter grundig avfetting av huden. Cosmelan 1 masken blir på huden 8-12 timer (avhengig av hudtype og hudens følsomhet). Kunden forlater klinikken med masken på, og vasker den av etter den anbefalte tid.

 

Trinn 2 – Vedlikeholding (hjemme)

Produktet Cosmelan 2 virker ved å ytterligere redusere pigmenteringen og samtidig forhindre dannelsen av nye mørke flekker.

Cosmelan 2  brukes flere ganger daglig og fortsettes med i flere måneder, selv om flekkene er fjernet. Det har forebyggende virkning og minimerer risikoen for at flekkene kommer tilbake.
 

VIKTIG! 

Behandlingen utføres på klinikken og din terapeut vil forklare hvordan produktene skal brukes hjemme i forhold til din hudtype. Siden ingrediensene er meget aktive er viktig å følge presist terapeuten sanvisninger for at unngå bivirkninger.

Cosmelan 2 skal brukes som vedlikeholdelseskrem inntil 1 år.

 

Les mer om behandlingen her