Vinterfavoritten - Boost and Peel!

naturlig dame

Boost & Peel får virkelig huden til å gløde. Kombinasjonsbehandlingen med Restylane skinboosters og kjemiskpeeling, peeler bort det tørre og tilfører fuktighet innen fra med skinboosters. Kombinasjon gjør huden sterkere, fastere og smidigere. 

Du kan alltid booke en uforpliktende konsultasjon om ønskelig. 

Boost and Peel (50 min)

Skinbooster 1 ml. med kjemisk peeling
1. behandling kr. 3.250,-
2. behandling kr. 3.250,-
3. behandling kr. 1.000,- 

 

Skinbooster 2 ml. med kjemisk peeling
1 behandling kr 4.300,-
2 behandling kr 4.300,-
3 behandling kr 1.500,-

 

Hva er Restylane SkinBooster:  

Kliniske studier viser at Restylane Skinboosters ikke bare gjenoppretter fukt og balanse, men også setter i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smdigere over tid. Behandlingen omfatter gjenfuktende små mikroinjeksjoner i huden med en myk gel-lignende substans som kalles Hyaluronsyre (HA). Små mikrodoser injiseres under huden. Når vi eldes, blir kvaliteten og mengden hyaluronsyre i kroppen dårligere. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og holder på hudens fuktighet. Denne bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød.

 

Hva er PCA Skin Kjemiskpeeling: 

Kjemisk peeling har en fornyende effekt på huden da den stimulerer cellefornyelsen og fjerner døde hudceller. Kjemiske peelinger brukes for å forbedre fine linker og rynker, aldersflekker og solflekker, akne og aknearr, ujevn hudpigmentering, grov hud og ujevn hud. PCA Skin har flere ulike kjemiskepeelinger fra en mild overflatebehandling til en dyp kjemisk peeling. Dette er hudpleierens beste vinter behandling, tilpasses etter ditt behov.

 

For timebestilling på kur, ta kontakt eller benytt vår app for timebestilling *, **. 

*Første behandling må påbegynnes senest ila. februar. Behandling nr. 2 og 3. bookes av terapeut. 

**Kurpris gjelder med et tidsintervall på 3-6 uker mellom behandlingene.  

Utføres ikke på gravide og ammende.

Nettbutikken er åpen
og nå tilbyr vi også hjemlevering

Grunnet den pågående situasjonen med Covid-19 er vi nødt til holde vår fysiske butikk stengt. Nettbutikken holder åpent 24/7 og vi sender varer fortløpende. Nå tilbyr vi også muligheten for å få levert varene levert hjem på døren i  Tromsø og omegn. Les mer om dette i  vår nettbutikk!