Gi noen du er glad i et pusterom fra hverdagen. 
Gi et gavekort fra essens dagspa!

Gi noen du er glad i en behagelig opplevelse til jul!

Kjøper du gavekort innen 20. desember pålydende minimum kr. 1.000,- gir vi deg en verdikupong på kr. 200,-. 

 

 Et gavekort hos essens dagspa er en gave som varmer. Du bestemmer selv verdien på gavekortet og mottakeren bestemmer selv når gavekortet skal benyttes innenfor gavekortets gyldighet.

Å kjøpe gavekort er ikke vanskelig. Du kan enten gå inn på våre nettsider og følge instruksjonene i vår nettbutikk. Vi sender deg gavekortet elektronisk på mail. Eller du kan komme innom oss i Storgate 85 – og vi pakket et gavekort lekkert inn for deg.Du velger hva som passer deg best.

Kjøper du gavekort innen 20. desember pålydende minimum kr. 1.000,- gir vi deg en verdikupong på kr. 200,-. Verdikupongen må benyttes innen utgangen av 2020 og kan ikke benyttes sammen med andre rabatter/kampanjer. Det er ikke angrerett på kjøp av gavekort og tapt verdikupong erstattes ikke. Må forevises ved bruk

Nettbutikken er åpen
og nå tilbyr vi også hjemlevering

Grunnet den pågående situasjonen med Covid-19 er vi nødt til holde vår fysiske butikk stengt. Nettbutikken holder åpent 24/7 og vi sender varer fortløpende. Nå tilbyr vi også muligheten for å få levert varene levert hjem på døren i  Tromsø og omegn. Les mer om dette i  vår nettbutikk!