Gavekort fra essens dagspa
– litt luksus i hverdagen!

Gavekort fra Essens Dagspa

Et gavekort hos essens dagspa er en flott gave for dem som trenger et avbrekk fra hverdagen, trenger å ta vare på seg selv, eller den ønsker seg litt ekstra luksus. Gavekort er en fin gave til en venninne, venn, kjæreste eller noen du vil sette litt ekstra pris på. Et gavekort er aldri feil.

Gavekortet kan brukes for alle våre behandlinger og til kjøp av produkter til hjemmebruk. Du kjøper gavekort enkelt ved å komme innom oss i Storgata 85 eller online i vår nettbutikk essensbeauty.no. Kommer du innom pakker vi gavekortet lekkert inn og du kan kombinere gaven med å kjøpe en liten ekstra ting. Handler du i vår nettbutikk mottar du gavekortet pr- e-post – som du så kan printe ut og pakke etter eget ønske.

Kanskje er det du som leser akkurat dette nå som egentlig ønsker deg et gavekort fra essens dagspa? Da kan du trykke her og tipse den du vil skal gi deg det!

 

Dette er de mest populære gavekortbehandlingene

 

Iselin har vært hos essens dagspa i mange år og hun har god erfaring med hva som er populært blant gavekortbrukerne. – De fleste ønsker seg velvære og luksus! De mest etterspurte behandlingene er behandlingene gjengitt under, forteller Iselin.

 

Aromamassasje  45 min.   kr. 790,-           

Dypt avspennende massasje med rene essensielle oljer. Oljens duft har innvirkning på kropp og sinn, og tilpasses etter behov og ønske. Dette er massasjen som virkelig får deg til å roe ned, slappe av og kan også virke sterkt smertelindrende.  

 

Varm Sjokolade Massasje  60 min.   kr. 1.190,-

Varm sjokolademassasje som vekker sansene og øker energien.

Mørk sjokolade er rik på antioksidanter og virker oppkvikkende og stimulerende. Øk blodsirkulasjonen og mykgjør kroppen med varm mandelolje og sjokolade.

 

Mineral glow   75 min.   kr. 1.590,-
Forny og forfrisk kroppen med en kroppskrubb, en velgjørende og balanserende hel kropps aromamassasje med varme essensielle oljer, fuktgivende kroppsinnpakning med hodebundsmassasje. Ren nytelse for hele kroppen! 

 

Treat yourself   120 min.   kr. 2.490,- 
En eksklusiv topp til tå opplevelse! Behandlingen starter i urtesteam, fornyede og stimulerende kroppskrubb, dyp avspennende hel kroppsaromamassasje med nærende kroppsmaske. Velvære hudpleie med rens, peeling, maske og en avstressende ansikt og hodebunnsmassasje.  Luksus og tid for deg selv!Hilsen alle oss hos essens dagspa

Her finner du du oss