– TID TIL DEG SELV –


GJØR DEG KLAR 
FOR HØSTEN

Her er våre kampanjer som gjelder i  september og oktober

En ny årstid står for døren og høsten banker på. Denne tiden er prefekt for å ta litt ekstra vare på og gi ny pleie til huden, kroppen og sjelen. Vi har satt sammen et knippe med behandlinger spesielt rettet mot denne årstiden – som du kan benytte deg av enten du ønsker en liten pause fra hverdagen eller ønsker ny glød. Her er våre spesielt utvalgte kampanjebehandlinger gjeldende i september og oktober.

PCA SKIN Kjemisk peeling  


Gi huden og hudpleierutinen en kick-start med kjemisk peeling!

Kjemisk peeling fornyer hudens overflate, bedrer porer og arr, jevner hudtonen og pigmentering, samtidig som hudens fuktighetsnivå, glød og spenst øker. Alt vi ønsker i en og samme behandling! 

For best resultat anbefales en kur på tre behandlinger med et behandlingsintervall på 3 uker. De fleste vil oppleve avflassing i etterkant av behandlingen, noe som ofte begynner 2-3 dager etter behandling og varer i ca. 3-6 dager. Dette avhenger av hvordan hudtilstanden din er.

Etter flasseperioden vil huden oppleves myk, jevn og fresh!

Kjemisk peeling bedrer:

  • Pigmentering
  • Forbedrer hudens farge, klarhet, tone og tekstur
  • Stimulerer nytt kollagen og sunn hudcellevekst, noe som gir en klar hudtone
  • Hjelper å klarne opp utbrudd og urenheter som tilstoppede porer
  • Aldring, jevner ut fine linjer og rynker
  • Øker hudens fuktighet
  • Porer
  • Arr
  • Akne

Kur pris 3 behandlinger kr. 2.980,-

 

1.behandling 50min. -20% NÅ Kr 1.280,- (normalpris kr. 1600,-)
2.behandling 25min. Kr. 850,- 
3.behandling 25min. Kr. 850,-

For å bedre og redusere «nedetiden» etter behandling anbefaler vi å benytte PCA Post-procedure kit kr. 400,-

Studenttilbud: ZO Skin Health – Clear up!


Behandlingen begynner med en dyptgående rens av huden, peeling med Exfoliating Polish og en aktivator som gjør huden klar for profesjonell utklemming. Avsluttes med Complexion Clearing Masque som reduserer talgproduksjonen, avgifter, minimerer porer og balanserer/roer ned huden.  

Kampanjepris kr. 750,-  40 min.  

BrynsLaminering inkl. farging  


Denne behandlingen er utrolig populær, og vi vet hvorfor. Her kan vi legge selv de mest tverre brynshårende i ønsket retting for å gi det fineste resultatet. Brynet vil få et løft og mer volum. (Kampanje er uten forming)

Kampanjepris kr. 700,-

Ansikt- og hodebunnsmassasje
med spa-hudpleie


Massasje av ansikt og hodebunn er utrolig avspennende og avslappende. Nyt massasjen i kombinasjon med en spa-hudpleie som tilfører fuktighet og glød til huden. Inkl. rens, peeling og sheetmask.

Kampanjepris kr. 990,-   45 min.

Varmende Høstspa  


Start med en deilig saltskrubb i rolig tempo som øker sirkulasjon og varmen i kroppen. Vi benytter Elemis´ eksklusive «Lime & Ginger salt glow» i behandlingen, en unik blanding av lime, ingefær, bergamot, kokosnøtt og søt mandel.  Huden etterlates myk og næret. Videre utføres en varmende aromamassasje av rygg-, skulder,-nakke og hodebunn. I massasjen kombineres bruken av varme steiner, varme håndklær og hender. Behandlingen utføres med spesialtilpassede essensielle oljer. Ren nytelse for kropp og sinn i møtet med høsten!

Kampanjepris kr. 1.900,-  1.t 30  min.

Detox Wrap  


Den klassiske body wrap behandling som gir en umiddelbar innstramming, fasthet og kroppstonende effekt. Det er kombinasjonen av den unike og naturlige leireblandingen, sammen med terapeutens wrapping-teknikk, som gir så effektive og gode resultater. Leireblandingen trekker ut avfallstoffer mens wrapping-teknikken effektivt komprimerer det myke fettvevet. Dette gir en umiddelbar innstramming, fasthet og kroppstonende effekt.

Det er ikke inkl. måling i denne kampanjen.

Dersom du velger kur på 3 behandlinger må dette gjennomføres med ca. 10 dagers intervall.

Kampanjepris kr. 1.250,-  1.t 20 min.