Høstfokus

HØST

Høstfokus hos
essens dagspa

Når høsten banker på, dagene blir mørkere og kulden kommer krypende, er det deilig å ta litt ekstra vare på seg selv. Hva med å unne seg litt varmende velvære og pleie av kropp og sjel.

Hos essens dagspa står vi klare til å ta deg i mot og gi deg deilige behandlinger som virker. Vi vet hvilke behandlinger og produkter som gir resultatene for din hud! Nå har vi satt sammen en ‘høstmeny’ med behandlinger som passer godt for den årstiden.

Velvære

VARM SJOKOLADEMASSASJE          


Varm sjokolademassasje som vekker sansene og øker energien.

Mørk sjokolade er rik på antioksidanter, stimulerer kollagenproduksjonen

og gir huden næring. Øker blodsirkulasjonen og mykgjør kroppen med varm mandelolje og sjokolade. Massasjen virker oppkvikkende og

stimulerende.

60 min.     kr. 1.190,-

LUKSUS PEDIKYR MED FOTMASSASJE  


Luksus pedikyr tar bort tørr hud, og etterlater føtterne myke og fuktet! Behandlingen inkluderer fotbad, fotpeeling, fjerning av tørr hud og stell av negler og neglebånd. Avsluttes med en velgjørende fotmassasje.

60 min. kr. 890,- 

Hudpleie

PURERETINOL KAMPANJEPRIS 


PureRetinol er en effektiv behandling som virkelig kick-starter huden! En profesjonell retinolbehandling med høy prosent gir synlige resultater på kun en behandling, noe flassing kan forekomme. Stimulerer og øker spensten, virker oppstrammende, gir ny glød og bedrer fuktighetsnivået. I tillegg bedrer den hudens overflate og struktur.

Kr. 990,- (Normalpris kr. 1.600,-)

INTENSE HYDRATING BOOST MED JETPEEL 


Her kombinerer vi vår mest populære behandling, jetpeel og booster huden med masse fukt! Behandlingen fjerner effektivt død og tørr hud med vanntrykk, dyprenser, peeler, fornyer og fukter huden på en og samme gang.

50 min.  kr. 890,- (Normalpris kr. 1090,-)

Kropp

VENUS FREEZE KROPP 


En markedsledende behandling som strammer opp slapp og uelastisk hud, toner huden og reduserer cellulitter! Behandlingen stimuler produksjonen av kollagen og elastin og reduserer fettansamlinger med radiofrekvens og magnetiske pulser. Kur anbefales på områder på kropp. 

Er du nyskjerrig? Få 50% på en testbehandling. 

En behandling 1590,-

Kurpris 6 behandlinger: 5990,-

 

UNIVERSAL CONTOUR WRAP  


Kroppsinnpakning som renser, peeler og fukter kroppen. Forbedrer cellulitter, hudens spenst og kvalitet. Det anbefales en kur på 3 behandlinger med et intervall på 7-10 dager for en fullverdlig detox, og et tap på ÷15 cm fordelt på kroppen! 

1 behandling kr. 1.750,- 

Kur á 3 behandlinger kr. 4.250,-