– TID TIL DEG SELV –

HØST

Nå kommer den kalde fine tiden!

Her er våre kampanjer  i  september & oktober

Nok en sommeren er over og den klare høstluften siger innover landet. Ny årstid gir nye muligheter og behov for nye rutiner for kropp og sjel. Vi har trukket frem to behandlingsområder i våre kampanjer i september og oktober; Kur med kjemisk peeling og hjemmebehanådlingsprogram tilpasset din hud. 

Kjemisk peeling kur  


Gi huden og en kick-start med kjemisk peeling! Kjemisk peeling fornyer hudens overflate, bedrer og jevner pigmentering og ujevn hudtone, minimerer porer, acne og talgproduksjon samtidig som hudens fuktighetsnivå, glød og spenst øker. Alt vi ønsker i en og samme behandling! 

For best resultat anbefales en kur på tre behandlinger med et behandlingsintervall på 3 uker. De fleste vil oppleve avflassing i etterkant av behandlingen, noe som ofte begynner 2-3 dager etter behandling og varer i ca. 3-6 dager. Dette avhenger av hvordan din hudtilstanden er.

Etter flasseperioden vil huden oppleves myk, jevn og fresh!

Kjemiskpeeling bedrer:

  • Pigmentering
  • Aldring
  • Porer
  • Arr
  • Acne

Kampanjepris Totalpris 3 behandlinger kr. 3360,-

1.behandling 50 min. kr. 1.600,- Nå kr. 1.360,- (-15%)
2.behandling 20min kr. 1.000,-
3.behandling 20min kr. 1.000,-

PCA SKIN HJEMME PROGRAM:


Trenger du en hudkonsultasjon og vurdering for å komme i gang med en god rutine med hjemmeprodukter? Vi tilpasser hjemme programmet med aktive ingredienser for å oppnå gode resultater, samtidig som huden skal oppleves fuktig og balansert. Mange opplever ikke å nå ønsket resultat med hjemmeprodukter, derfor har vi satt av tid til en hudkonsultasjon med produktveileding for at du skal få best grunnlag og forståelse for hva du kan forvente av hjemme programmet og hva som er nøkkelen for beste resultater.

Ved kjøp av hjemmeprodukter for over kr. 1500,- er hjemmeprogram og hudkonsultasjon gratis, eller så har timen en kostnad på kr. 290,-.

Book deg inn på ønsket hjemme program:

  • PCA Skin Hjemme program Anti-Age
  • PCA Skin Hjemme program Pigmentering
  • PCA Skin Hjemme program Acne