INGLOT BranDstore
hos essens i Tromsø

INGLOT brandstore åpner hos essens i Tromsø

Det absolutt hotteste og raskest voksende makeupmerket får du nå endelig i Tromsø. INGLOT er merket som blant annet superkjendisen Jennifer Lopez sverger til og som er på favorittlisten til mang en kjendis i disse dager. Nå finner du INGLOT brandstore hos essens i Storgata. 

INGLOT har i løpet av de siste årene vært på alle de store profilenes lepper og har en stor fanskare verden over og merket er blitt en stjerne blant kjendisene. INGLOT ble etablert i 1983, og har de siste årene opplevd kraftig vekst og økt popularitet hos kvinner i alle aldersgrupper. I dag har merket mer enn 800 butikker over hele verden. Serien tilbyr makeup av høyeste kvalitet til en pris som passer de fleste sin lommebok.

 

MAKEUP I VERDENSKLASSE TIL FORNUFTIGE PRISER

INGLOT har som mål å tilby makeup av kvalitet i verdensklasse, stort utvalg, fornuftige priser og beste kundeservice. Produktene er produsert i EU og nesten samtlige av produktene er produsert på merkets egen fabrikk, hvor de benytter ingredienser og råmaterialer av høyeste kvalitet. Ingen av produktene testes på dyr og de fleste produktene er også veganske.

 

45 ÅRS ERFARING MED HVA SOM PASSER DIN HUD I VÅRT KLIMA

Essens har i 45 år bragt nye behandlinger og produkter fra hele verden til Tromsø. Våre dyktige terapeuter, sykepleiere og makeupartister vet hvilke produkter og behandlinger som passer vår hud og vårt klima – og hvilke du bør styre unna. Oppsummert: Vi kan hud!