November kampanje:
Ta en pause & ta vare på deg selv!

Vi lever i spesielle tider og hverdagen er krevende. Unn deg selv en pause og ta vare på deg selv. Hos essens har vi tilrettelagt for behandlinger i tiden vi lever i og hvor smittevern har høyeste prioritet. Du skal oppleve det som trygt og sikkert å komme til oss. Du booker din time raskt og enkelt online. 

I hele November har vi følgende behandlinger på kampanje:

 

RETINOL PEEL          


Retinol peel (vitamin A-syre) er en svært effektiv anti-age behandling som gir et raskt og synlig resultat etter en behandling. Behandlingen jobber for å redusere pigmenteringer, jevenr ut hudtonen, linjer og rynker. Collagen og elastin stimuleres så huden vi oppleves strammere og fastere. De fleste vil oppleve litt flassing etter behandlingen. Ny peeling etter 3-4 uker er alltid å anbefale!  

45 min     Nå kun kr. 1.400,-

HUDPLEIE MED ANSIKTMASSASJE          


Gi huden en boost med pca oxygeneting trio som nærer og gir energi til huden. Inkluderer rens, peeling og peensling. Avsluttes med en velgjørende og avstressende massasje av ansikt og nakke.

50 min     Nå kun kr. 1.090,-

AROMAMASSASJE  


Aromamassasje er en avspennende massasje med rene essensielle oljer. Oljens duft har innvirkning på kropp og sinn, og tilpasses etter behov og ønske. Dette er massasjen som virkelig får deg til å finne ro og slappe av.

45 min.      Nå kr. 700,- (veil. kr. 800,-)

PEDIKYR 


Velgjørende fotpleie med mykgjørende fotbad, fotpeeling, fjerning av hard hud og pleie av negler og neglebånd. Ikke inkl. lakk. 

Nå kr. 790,- (veil. kr. 890,-)

MANIKYR  


Trenger dine hender litt ekstra pleie og omsorg? Tørre neglebånd fjernes med fres og neglenes form tilpasses etter ønske, avsluttes med en fuktighetsgivende og nærende håndmaske. Ekstra CND Shellac i behandling kr. 200,-.

Nå kr. 590,-