Unn deg tid til deg selv

Start året med en skikkelig boost for både huden og deg selv. Vi har nå kampanjer på de beste behandlingene for sesongen.

I januar, februar og mars er hovedfokuset vårt glød, fuktighet og hudfornyelse. Vi har en hel rekke behandlinger i kampanjetilbudet og du finner garantert en som passer for ditt behov her.

1. BOOST & PEEL

Boost & Peel gir huden en fantastisk, frisk glød! Her får du kombinert 2 av de aller beste hudfornyende behandlingen i kombinasjon for maksimale resultater!

Restylane skinboosters injiseres i små doser under huden og fremmer hudens naturlige produksjon av hyaluronsyre. Kombinert med kjemisk peeling fra PCA Skin får du fastere, sunnere, smidigere og mer plumpet hud.

Tilpasset kjemisk peeling fjerner tørre hudceller og dyprenser huden, samtidig som den jobber i dybden og på hudens overflate. Skinboosters tilfører og binder fuktigheten innenfra og er langsiktig og forebyggende anti-age-behandling.

1 ml. – kr. 3.700,-     2 ml. – kr. 5.200,-

2. EYECON: 3 BEHANDLINGER

Øyeområdet, et parti mange merker aldring tidlig. Hverdagen vises fort her med lite søvn, stress og høyt tempo. Øyepartiet er også et mye tynnere parti enn resten av huden vår og derfor setter livet fort spor her.

EyeCon er den optimale kombinasjonsbehandlingen. Den virker oppstrammende, forbedrer linjer og rynker, mørke ringer/pigmentering og poser under øynene. Behandlingen inkluderer EyeCon peeling og microneedling som stimulerer og strammer opp huden. Avsluttes med en beroligende og kjølende fuktighetsmaske. Kur på 3. behandlinger gir best effekt, med intervall på 10-14 dager.

Derfor får du nå 3 behandlinger til totalt kr. 5.400,-

3. KJEMISK PEELING KUR

En velkjent, men ekstrem effektiv kur, hos oss er kjemisk peeling svært populær da det er en behandling som jobber på så mange indikasjoner samtidig.

Gi huden en kick-start med kjemisk peeling! Fornyer hudens overflate, minsker porer og arr, jevner hudtonen og lysner pigmentering. Samtidig økes hudens fuktighetsnivå, glød og spenst. For best resultat anbefales en kur på 3 behandlinger med et intervall på 3 uker. De fleste vil oppleve litt avflassing i etterkant, da huden kvitter seg med gamle hudceller.

1. behandling kr. 1.350,-
2. behandling kr.  990,-
3. behandling kr.  990,-

4. NYHET - DERMALOGICA DERMAPLANING

Dermaplaning er en mekanisk og overflatisk form for eksfoliering. Denne typen behandling kan brukes på alle hudproblemer, men brukes hovedsakelig for å adressere pigmentering, tette porer og fjerning av vellushår (dunhår).

Resultatet er en myk, glatt og klar hud.

Kr. 1.200,-

5. DYPRENS MED UTKLEMMING

En effektiv klassiker som anbefales for alle. I behandlingen bruker vi tilpasset rens, skrub og maske som løser opp talget slik at det blir lettere å klemme ut sorte prikker og tilstoppede porer. Huden får en skikkelig detox og vil føles renere og friskere. Behandlingen kan gjøres hver tredje uke, men våre terapeuter vil alltid vurdere individuelle behandlingsforløp tilpasset din hud.

Kr. 1.150,-

6. PEDIKYR MED FOTMASSASJE

Velgjørende fotpleie som inkluderer urtefotbad, fjerning av hard hud med fres og fil, klipp, pleie og rens av negler og neglebånd. Avsluttes men en deilig avslappende fotmassasje. (Uten lakk).

Kr. 1.290,-

7. EKSTRA LED-LYS

Avslutt din hudpleiebehandling med LED-lys. Dette roer ned huden, øker tilhelingen og virker antiinflammatorisk. LED-lyset gir energi til hudcellene og øker blodsirkulasjonen, samtidig som rødhet og sprengte blodkar reduseres. Behandlingen tar ca. 15 minutter.

Kr. 350,-