Høstfokus

HØSTFOKUS

Microneedling kur

Dette er behandlingen som gjør alt! Ønsker du å jobbe aktivt med huden, eller gi den en skikkelig boost, er microneedling en favoritt. Behandlingen reduserer linjer, pigmenteringer, arr og øker fastheten og spensten i huden. 

Ved microneedel behandlingen stimuleres huden til å regenerer og reparere seg selv. Umiddelbart og tiden etter behandlingen er huden spesielt mottakelig for ingredienser som påføres som sikrer optimal og dyptvirkedende effekt.

Derfor ønsker mange å jobbe dypere, og legger en kjemiskpeeling rett etter en microneedling behandling for økt effekt. Og noen ønsker å berolige huden og tilføre masse fuktighet med en Bio-Cellulose maske etter behandlingen. Mulighetene er mange. Det anbefales alltid en kur for å gi større synligere forskjeller og forbedringer på ulike hudtilstander.  


I tiden etter behandlingen vil huden oppleves plumpet og fresh. Litt rød umiddelbart etter behandlingen, men det roer seg fort. De påfølgende dagene kan huden virke litt stram og tørr, som en «solbrentfølelse». Noen kan flasse litt. De fleste vil oppleve huden fastere, strammere og mer glødende etter en microneedling behandling.

 

MICRONEEDLING KUR:  


Microneedling inkl. kjemiskpeel                                        Nå kr. 2.600,-

(Normalpris kr. 3.200,-)  

 

Oppfølgende kur microneedling inkl. kjemiskpeel          Nå kr. 1.900,-   

 

 

Microneedling inkl. fuktighetsmaske                                  Nå kr. 2.000,- 

(Normalpris kr. 2.500,-)  

 

Oppfølgende kur Microneedling inkl. fuktighetsmaske   Nå kr. 1.600,-   

 

 

Behandling nr. 2 og 3 må utføres innen 4-5 uker for å få kurpris.  

 

Vi benytter både Dermapen 4 og BT-Titan i microneedling behandlinger.

 

 

 

Kampanjeperiode 01.09.20-31.10.20