Trådløft -facelift uten kirurgi og nedetid!

Trådløft er en ny innovativ behandlingsform som strammer opp og gir et løft til ansiktet, uten kirurgisk inngrep. Behandlingen skrur tiden effektivt og skånsomt noen år tilbake. Dette er den ideelle behandlingen for menn og kvinner som søker ansiktsløftning uten kirurgi.

 

Trådløft strammer opp slapp hud og gir ansiktet og halsen et friskere, glattere og mer ungdommelig utseende. Metoden er trygg, skånsom og enkel og utføres av våre dyktige sykepleiere.

 

Når huden eldes, faller bindevevet sammen slik at huden mister fasthet og volum. Resultatet blir først fine linjer og rynker, senere dype furer og hengende hud. Ved trådløft ser man en øyeblikkelig løft-effekt rett etter behandlingen. Man får så en revitalisering av huden p.g.a. nydannelse av kollagen, elastin og økt sirkulasjon i vevet rundt trådene, og dette begynner å synes i form av yngre hud etter ca. en måned. Denne revitaliseringen fortsetter i inntil ett år, og trådene er da helt forsvunnet. Men effekten opprettholdes i gjennomsnitt 3 år takket være støttevevet som er dannet rundt trådene og sørger for å holde vevet på plass. Blodgjennomstrømningen økes ved nydannelse av små kapillærer og som følger av økt dannelse av naturlig hyaluronsyre. Trådene er laget av kaprolaktan og poly L-melkesyre, som er et vevsvennlig materiale som er brukt i suturer i over 50 år på sykehus verden over.

 

Hvordan utføres behandlingen?

Selve behandlingen utføres av våre sykepleiere etter en konsultasjon. Behandlingsteknikken skjer at man ved hjelp av en tynn nål plasserer tråden under huden. Tråden integreres i vevet etter en ukes tid og er vanligvis helt integrert etter en måned. Behandlingene gir ingen langvarige bivirkninger. Som ved alle behandlinger hvor man går inn under huden, kan det oppstå noen blåmerker (hematom), ømhet og hevelse i en periode på opptil to uker. Man kan også i noen tilfeller føle små stikk under huden, men dette går over i løpet av få uker. Som regel kan man gå rett på jobb etter en slik behandling.

 

Fire til åtte måneder etter behandlingen vil trådene ha påvirket huden slik at revitaliseringen synes. Full effekt oppnås fra 8-12 måneder etter behandlingen. Teknikken er forbundet med lite smerte, da man bedøver områdene hvor nålene penetrerer huden. Nålen og tråden legges også under den delen av huden som er forbundet med smerter.

 

I og med at vi ikke fjerner hud, kan huden legge seg i små folder i området hvor man har trukket huden sammen.  Dette kan vedvare i en kortere periode, men vanligvis er det mer eller mindre borte etter fjorten dager.  Hos eldre hud eller ved mye løs hud, kan dette ta opptil 4-8 uker før huden har trukket seg sammen og tilpasset seg trådene og krokene. Det er en oppfølgende kontroll ca. 14 dager etter behandling for å kontrollere at trådene ligger slik de skal

Pris ansikt/kinn kr. 12.000,-