VÅR

VÅR I LUFTEN

Vi nærmer oss vår og mildere vær. Huden trenger pleie hele året igjennom. Her er noen anbefalte behandlinger tilpasset årstiden

I mars og april har vi fokus på å gi huden og kropp en ekstra boost!

Det er trygt å få behandling hos oss – vi følger myndighetenes smittevernregler og bransjens standarder. Trygt for deg og trygt for oss.  Velkommen til et besøk!

Microneedling med fuktighetsmaske ÷20%  


Gi huden et skikkelig fornyende kick med denne resultatorienterte behandlingen. Microneedling stimulerer til nydannelse av hudvev og vil derfor være oppstrammende og cellefornyende. Behandlingen forbedrer også pigmentering, akne arr og fine linjer både rundt øyne og munn. Forminsker store porer og gir en mer glødende hudoverflate. For best resultat anbefaler vi to til seks behandlinger med intervall på 3-4 uker.

Kampanjepris kr. 2.000,- (veil. kr. 2.500,-)

 

Microneedling med Tilrettelagt ZO-Accelerated Serum & hjemmekur


En kombinasjonsbehandling hvor vi bruker microneedling sammen med tilrettelagt ZO-skin Accelerated serum for dypere penetrasjon og effekt.

Her kan vi velge mellom ZO Firming Accelerated, ZO Rozatrol Accelerated eller ZO Brightening Accelerated. Det valgte serumet tar du med deg hjem slik at du kan fortsette behandlingen hjemme.

Kampanjepris kr. 3.000,- (veil. kr. 3.700,-)

PCA Facial Boost  


Effektiv enzym behandling som forvandler gusten og tørr hud til glødende hud! Løser opp tilstopninger og keratonisert hud, gir en umiddelbar jevnere hudtone og plumper huden med fuktighet.

Kampanjepris kr. 1.000,- (veil. kr. 1.300,-)

ZO Touch up

Velg mellom to effektive behandlinger:

SOS-behandling for tørr og sensitiv hud, som umiddelbart gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse. Virker beroligende og avkjølende og etterlater huden myk og fuktig.

Clear up-behandling for hud med tilstopninger og akne. Denne behandlingen jobber effektivt og beroligende på samme tid og etterlater huden frisk og ren.

Kampanjepris kr. 700,-

Vippeløft med farge  


Vippene får et løft som åpner blikket og gir det lille ekstra. 

Vippebøyen holder i ca. 5-6 uker. 24 timer etterbehandlingen skal vippene ikke komme i kontakt med vann eller maskara.


Kampanjepris kr. 800,-
(veil. kr. 1.000,-)

AROMAMASSASJE 45min.  


Unn deg selv en avslappende aromamassasje med essensielle oljer som beroliger kropp og sinn!

Kampanjepris kr. 790,-  (veil. kr. 950,-)

Univeral Contour Wrap - DETOX  


Din Klassiske Body Wrap-behandling gir deg en garanti at du vil stramme inn 15 cm eller ikke måtte betale, selv om den gjennomsnittlige innstrammingen etter den første behandlingen er mellom 25 – 35 cm.


Kombinasjonen av den unike, naturlige klassiske leireblandingen og spesialistens wrapping-teknikker er hva som gjør den klassiske body wrap så vellykket. Leireblandingen trekker ut giftstoffer mens wrapping-teknikken effektivt komprimerer det myke fettvevet. Dette gir en umiddelbar innstramming, fasthet og kroppstonende effekt.

Etter behandlingen forblir den klassiske leireblandingen i porene på huden og innstrammingen kan fortsette i 3 – 4 dager til. Vi anbefaler at du kun vasker deg med lunkent vann i denne perioden, selv om dette er valgfritt.

Dette er ikke en vannlatingsbehandling. Faktisk så anbefaler vi at du regelmessig drikker vann etter behandlingen for å forbedre avgiftningen, som skyller giftstoffene ut av kroppen din.

Kampanjepris:

  1. behandling kr. 1.750,-
  2. Behandling kr. 1.750,-
  3. behandling kr. 600,-