VÅR & FORSOMMER

VÅR & LYSERE TIDER

Våren er her og vi vi går mot lysere og varmere tider.  Her er våre kampanjer i mai og juni. 

Her er våre fokusområder og kampanjeaktiviteter for mai og juni. Book time i dag raskt og enkelt via vår online bestilling eller via fixit app. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen inn til oss.

Microneedling Super Glow  


Gi huden en SUPER GLOW med microneedling! Behandlingen er tilpasset årstiden, og jobber derfor mer i overflaten for å gi huden en lett hudfornyelse og prep før sommer og sol. Hudens vev og celler stimuleres så huden vil oppleves strammere, plumpet og mer glødene. 

Behandlingen utføres med max dybde på 0,75 og uten bedøvelse.

Kampanjepris kr. 1.700,-  40 min.  

VenuS Freeze


Dette er den ultimate askepottbehandlingen! En hudoppstrammende behandling som forbedrer og strammer opp uelastisk og slapp hud. Vi benytter Venus Freeze som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin med radiofrekvens og magnetiske pulser. En behandling gjør huden fastere og gir fin plump! Oppfølgende behandlinger vil gi de beste langtidsvirkende resultatene.

Kampanjepris kr. 1.400,- 50 min.

Elemis Superfood Facial Spa  


Gi huden et boost med Elemis Superfood serie, proppfull av vitaminer, antioksidanter og prebiotica. Dette er spa for ansiktet, inkludert en avslappende aniktsmassasje.

Kampanjepris kr. 790,-  30 min. 

Elemis Superfood Facial & Massasje  


Nyt en avspennende rygg-, skulder- og nakkemassasje i kombinasjon med Elemis Superfood ansikt spa som booster huden med vitaminer, antioksidanter og prebiotica. Behandlingen avsluttes med en avslappende ansiktsmassasje.  

Kampanjepris kr. 1.350,- 60 min.  

Vippeextension -20%  


Gjør vår, – og sommersesongen enklere med vippeextension. Ønsker du lange, fyldige eller et mer naturlig resultat? Våre trente vippeteknikkere tilrettelegger resultatet etter ditt ønske!

Etterfyll anbefales mellom 3-6 uker.  (*-20% gjelder ikke etterfyll)

IKOU Organic Body scrubb & Soufflè  


IKOUs berømte Organic body scrub gir en skikkelig eksfoliering av død og tørr hud. Italienske appelsiner, råsukker og jojoba stimulerer sansene, hydrerer og øker sirkulasjonen. Etter skrubben påføres White Flannel Flower Age Defying Soufflê som etterlater huden myk, gjennomfuktet og glødene. Klar for sommer og sol!

Kampanjepris kr. 1.000,-  45 min.