Høstfokus

Vårklar

Vi er inne i vårmånedene og vi går mot varmere tider. Her et ett knippe utvalgte behandlinger spesielt egnet for å pleie huden under denne årstiden!

Vi er inne i vårmånedene og solen står høyere. Fortsatt er det stor variasjon i temperatur som setter huden skikkelig på prøve. Det er viktig å pleie huden godt og legge et godt grunnlag for sommeren. Behandlingene vi tilbyr her er nøye utvalgt med tanke på å forberede huden ut fra tiden vi er inne i. Vi følger et strengt regime hva gjelder smittevern – det er trygt å komme til oss. Som følge av disse strenge retningslinjene vil alle behandlinger tillegges et ekstra kost på kr. 50,-.

ZO Stimulation Peel med dyprens/utklemming ÷20%  


En stimulerende og effektiv behandling med aktive ingredienser som øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk, jevn og får umiddelbart en fantastisk glød. Perfekt som lunsj- eller party peel og anbefales i kur for langvarig og bedre resultat.  (Inkl. utklemming) 

Kampanjepris kr. 1.320,- (ordinærpris kr. 1.650)    I  50 minutter

Erbium Thermal Askepott  


Kampanjeprisen gjelder KUN hos vår nye sykepleier Rebecka.

Oppstrammende laserbehandling uten nedetid.

Denne behandlingen fører til regenerering av vevet, stimulerer veksten av nytt kollagen og virker oppstrammende på huden. Behandlingen bidrar til å styrke huden mot fremtidig aldring og gir en fantastisk glød. Kliniske resultater er synlige umiddelbart etter behandlingen, men det beste resultatet blir tydelig når alle behandlingsøktene er fullført og ny kollagensyntese oppstår.

Behandlingen kan utføres hver 2-4 uke, og man trenger ofte 2-4 behandlinger for det absolutt beste resultat. En vedlikeholdsbehandling i året anbefales.

Kampanjepris kun kr. 2.000,- (ordinærpris kr. 2.500,-).   I 40 minutter

Elemis Pro-Collagen hudpleie.  

Denne luksusbehandling er selve signaturen til det eksklusive britiske hudpleiemerket Elemis. Her kombineres velvære med prisvinnende produkter som nærer, stimulerer og booster huden. Unike alger jobber målrettet for å forbedre hudens fasthet, spenst og fuktighetsnivå. Behandlingen gir virkelig en velvære/spa følelse med massasje på ansikt, armer og hender.

Kampanjepris kr. 1.450,- (ordinærpris kr. 1,690,-).  I  60 minutter

Bodyscrub LUX


Vi kan jo ikke ha en vårkampanje uten å tilby denne fantastiske behandlingen!
Her får du en effektiv mineralsaltskrubb av hele kroppen som fjerner gusten, tørr og død hud og øker sirkulasjonen. Videre påføres det en nærende soufflè som etterlater huden myk, gjennomfuktet full av glød.

Kampanjepris kr. 1.150,-     I    45 minutter

Vi tar forbehold om feil og mangler i tilbudene.