Kampanjeperiode januar og februar

Velværekampanje

 Hva med å unne seg litt varmende velvære og pleie av kropp og sjel.

Nå har vi satt sammen en vinterkampanje med behandlinger som passer godt for denne årstiden. Ønsker du å kick-starte året med en detox eller kanskje en varmende Hot Stone behandling frister? Vi står klare til å gi deg den beste velværebehandlingen for kropp og sjel! 

Velværekampanje

ELEMIS 1000 FLOWER DETOX WRAP  


En næringsrik og rensende behandling for kroppen. Den næringsrike detox-innpakkingen benytter Green Tea Balm for å bedre hudens glød og elastisitet. Detoxbehandlingen fungerer blant annet spesielt godt på cellulitter. Mens innpakkingen virker vil du nyte en dyptgående hodebunnsmassasje som reduserer stress og spenninger. Behandlingen etterlater huden sunn og frisk!

60 min.     kr. 1.290,-     (Normalpris kr. 1.600,-)  

HOT STONE  


Varmen fra vulkanske steiner gir en umiddelbar følelse av ro og velvære. Nyt en avslappende massasje med medium til lett trykk som er beroligende for kropp og sinn. Reduserer stress, lindrer muskelspenninger og lette smerter. Anbefales spesielt deg som liker varme. 

75min.     kr. 1.290,-      (Normalpris kr. 1.600,-)

Nettbutikken er åpen
og nå tilbyr vi også hjemlevering

Grunnet den pågående situasjonen med Covid-19 er vi nødt til holde vår fysiske butikk stengt. Nettbutikken holder åpent 24/7 og vi sender varer fortløpende. Nå tilbyr vi også muligheten for å få levert varene levert hjem på døren i  Tromsø og omegn. Les mer om dette i  vår nettbutikk!