Lyst til å jobbe som markedskoordinator hos oss?

Interesserer du deg for kommunikasjon, sosiale medier og for hud, medisinske behandlinger, makeup, hår og velvære? Er du nysgjerrig på hvilke produkter og behandlinger som passer vår hud, i vårt klima? Da kan denne stillingen være noe for deg!

Essens søker en nysgjerrig og strukturert person som har lyst til å være med på å utvikle og produsere innhold om våre tjenester og produkter, i ulike flater. Du vil jobbe på tvers av våre ulike forretningsområder som strekker seg fra hudpleie, spa- og medisinske behandlinger, nettbutikken essensbeauty.no og Happyskin som distribuerer ledende produkter til kunder over hele landet.


Du blir sentral ressurs som er med å utvikle selskapenes strategi, kampanje- og salgsaktiviteter, materiell, ulike eventer og kurs.

Du får stor frihet til å styre egen hverdag og påvirke både retning og innholdet som produseres. Arbeidsted blir ved våre kontorer sentralt i Tromsø-sentrum og du vil jobbe tett med våre ulike team. Du behøver ikke å være en ekspert på våre fagområder, det skal vi lære deg, men interesse og nysgjerrighet på det vi holder på med er en fordel. Er du student innen medier og kommunikasjon, har jobbet noen år eller er på utkikk etter din første jobb spiller ingen rolle. Din personlighet, nysgjerrighet på å lære og dine tanker rundt hvordan vi kan bli bedre til å profilere oss der ute er det vi er ute etter.


Essens har i snart 50 år vært en av de ledende aktørene innen hudpleiebransjen. Vi har i all tid reist verden rundt for å hente inspirasjon og kunnskap om behandlinger og produkter – brakt dem hjem og testet dem under våre forhold. Vi vet derfor hva som fungerer for vår hud i vårt klima.


Har du lyst til å vite mer om stillingen og jobben kan du ta kontakt med Erik Hanseid på 911 93 209 / erik@klister.no eller Lise på 90 11 07 36 / lise@essensbeatuy.no

Søknadsfrist: Omgående