Åpningstider

Er du vår nye markedskonsulent / innholdsprodusent?

Interesserer du deg for kommunikasjon, sosiale medier og hud, hår og velvære? Nysgjerrig på hvilke produkter og behandlinger som passer vår hud i vårt klima? Nå søker vi en nysgjerrig, strukturert og inspirerende person for å utvikle og produsere innhold i våre ulike flater.

Du vil jobbe på tvers av våre tre forretningsområder som strekker seg fra hudpleie, spa- og medisinske behandlinger ved vår salong i Tromsø sentrum, nettbutikken essensbeauty.no som selger over hele landet og happyskin som utvikler, importerer og distribuerer produkter til kunder over hele landet. Du vil være med på å utvikle kommunikasjon og salgsmateriell til våre produkter via happyskin, bidra til kampanjer og aktiviteter for vår nettbutikk og lage innhold for å promotere våre tjenester i klinikken i Tromsø 

 

Du får stor frihet til å styre over egen hverdag og påvirke både retning og type innhold som produseres. Du vil jobbe fra vårt kontor sentralt i Tromsø-sentrum og jobbe tett med våre ulike team. Du behøver ikke å være en ekspert på våre fagområder, det skal vi lære deg, men interesse og nysgjerrig på det vi holder på med er en fordel. Om du studerer innen medier og kommunikasjon, har jobbet noen år eller er på utkikk etter din første jobb spiller ingen rolle. Din personlighet, nysgjerrighet på å lære og spennende tanker rundt hvordan vi kan bli bedre til å profilere oss der ute er det vi er ute etter. Ønsker du å gjøre dette ved siden av noe annet eller på heltid er noe vi blir enige om. 

 

Essens har i over 46 år vært en av de ledende aktørene innen hudpleiebransjen her til lands. Vi har i all tid reist verden rundt for å hente inspirasjon og kunnskap om behandlinger og produkter – brakt dem hjem og testet dem under våre forhold. Vi vet derfor hva som fungerer for vår hud i vårt klima.

Har du lyst til å vite mer om stillingen og jobben kan du ta kontakt med Erik Hanseid på 911 93 209 / erik@klister.no eller Lise på 90 11 07 36 / lise@essensbeatuy.no.

Send søknad med CV, innen 1. november, til erik@klister.no. Arbeidssted er Tromsø.

Har du lyst til å vite mer om stillingen kan du ta kontakt med Erik Hanseid på 911 93 209 / erik@klister.no eller Lise på 90 11 07 36 / lise@essensbeatuy.no.