VINTERFOKUS

Kampanje hos
essens dagspa

Vinterkulden gjør huden ofte tørr og stram, det merkes både i ansikt og på kropp. Vi har satt sammen en kampanje med ulike behandlinger som passer godt for denne årstiden!

Ansikt

HUDPLEIE HYDRATE          


Vintersesongen utfordrer hudbarrieren og huden blir ofte tørr og stram. Mange opplever at kremer, serum og masker ikke klarer å få huden i balanse. Da kan du kick-starte huden med en god hudpleiebehandling som fjerner tørr hud og tilfører masse fuktighet. Da vil huden oppleves smidig, gjennomfuktet og glødende!

50 min.     kr. 790,-   (Normalpris kr. 1090,-) 
20 min.     kr. 490,-   (Oppfølgende innen 3-4 uker) 

HUDPLEIE DETOX          


Gi huden en grundig rens og detox med PcaSkin sine effektive masker. I tillegg brukes  Jetpeel for å fjerne tørr hud i overflaten. Huden etterlates ren og fresh!

50 min.     kr. 890,-   (Normalpris kr. 1090,-) 
30 min.     kr. 590,-   (Oppfølgende innen 3-4 uker) 

VIPPELØFT MED FARGE  


Vippeløft er en ettertraktet behandling fordi det åpner blikket og løfter vippene. Enten du vil legge vippetangen på hyllen, eller ønsker et mer naturlig resultat enn vippeextensions. Du kan fint bruke maskara i tillegg for mer volum. 

60min.  kr. 790,-  (Normalpris kr. 990,-)

Medisinsk

BOOST AND PEEL  


Kombinasjonsbehandling med skinbooster og peeling.
Kliniske studier viser at Restylane Skinboosters ikke bare gjenoppretter fukt og balanse, men setter i gang en hudfornyende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid. I kombinasjon med peeling forbedres huden både i overflaten og dybden. 

Restylane Skinbooster med kjemisk peeling: 
1 behandling kr. 3.250,-
2 behandling kr. 3.250,-
3 behandling GRATIS

LASER HÅRFJERNING  


Vinteren er den optimale tiden for å begynne prosessen med hårfjerning. Enten du vil fjerne eller redusere uønsket hårvekst. Laser kan benyttes av de fleste hår,- og hudtyper men generelt ikke på grå/lyse hår. I gjennomsnitt kreves det 6-8 behandlinger med et intervall på 4-8 uker avhengig av område. Husk at området ikke må vokses 4 uker før behandling og barberes 1-2 dager før behandlingen skal utføres. 

Pris eksempler på ulike områder pr. gang:  
Laser overleppe 800kr  
Laser armhuler 1100kr  
Laser bikini 1100kr
Laser brasiliansk 2400kr

I januar og februar får du – 30% på din første laser behandling. 

KROPP

HOTSTONE


En varmende favoritt i vinterkulden. En avslappende massasje med varme vulkanske steiner, medium til lett trykk som virker avstressende og beroligende. Anbefaler å prøve Hotstone om du ikke har gjort det tidligere! 

75min. kr. 1290,-   (Normalpris kr. 1590,-)  

AROMAMASSASJE  


En avspennende massasje med rene essensielle oljer. Oljens duft har innvirkning på kropp og sinn, og tilpasses etter behov og ønske. Dette er massasjen som virkelig får deg til å roe ned og slappe av!  

45min.  kr. 690,-   (Normalpris kr. 790.-)

MANIKYR FOR TØRRE HENDER

Gi hendene litt ekstra omtanke i vinterkulden. Behandlingen inkluderer et varmende håndbad med skrubb, en fuktighetsgivende håndmaske med pleie av negler og neglebånd. Avsluttes med en velgjørende håndmassasje. 

50min.  kr. 490,-  (Normalpris kr. 790,-)