VINTER

VINTERHUD

Kald og tørr luft setter sitt preg på huden. Litt ekstra pleie og omsorg er derfor nødvendig. Samtidig som god pleie også er godt for både kroppen og sjelen!

I januar og februar har vi fokus på vinterhuden med tilbud på ulike aktuelle behandlinger. Det er trygt å få behandling hos oss – vi følger myndighetenes smittevernregler og bransjens standarder – som gjør det trygt for deg og våre ansatte. Velkommen til et besøk hos oss!

VINTERHUD: KROPP

IKOU Full Body ScruB    


Denne behandlingen gir deg en deilig forsmak på vårt nye luksuriøse og organiske spamerke IKOU. Behandlingen starter med en Lemon Myrtle and Lime Organic body scrub som peeler og fornyer huden, stimulerer sansene og øker sirkulasjonen.  Deretter påføres White Flannel Flower Age Defying Soufflê som gir en myk, gjennomfuktet og glødene kropp.

45 min.     Kr. 950,-

IKOU Winter Dream  


I denne luksuriøse behandlingen utføres full kropsskrubb med IKOU Lemon Myrtle and Lime Organic body scrub, etterfulgt av en 40 minutters aromatisk massasje med varme oljer på valgt område.  Spabehandlingen toppes med den nærende og fuktighetsgivende White Flannel Flower anti age souffle som masseres inn og etterlater huden myk, fuktet og glødende. 

90 min.     Kr. 1.800,- 

Pedikyr med fotmassasje  


Velgjørende fotpleie som inkluderer forfriskende fotbad, fotpeeling, fjerning av hard hud og grundig pleie av negler og neglebånd. Behandlingen avsluttes med en god fotmassasje! Ikke inkl. lakk.

60-75min.     Kr. 1.290,- 

VINTERHUD: ANSIKT

ZO STIMULATION PEEL

En stimulerende behandling som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk, jevn og får umiddelbart en fantastisk glød. Perfekt som lunsj- eller party peel og anbefales i kur for langvarig og bedre resultat. (Inkl. utklemming)

50min. Kr. 1.200,-

(Normalpris kr. 1.650,-)

PCA Retinol Peel 


Retinol peel (vitamin A-syre) er en effektiv behandling som gir et raskt og synlig resultat etter kun en behandling. Reduserer pigmenteringer, jevner ut linjer,
rynker og arr. Hudstrukturen bedres og vil føles fastere og strammere.
Vi anbefaler kur for optimalt resultat.

50min. Kr. 1.400,- 

Kurpris á 3 behandlinger. kr. 3.800,-


(Normalpris pr. behandling kr. 1.800 – 2.000,-)

Kampanje Visia Skinscanning 50%  


Med Visia Skinscanning kan vi se i dybden i huden og gi en grundigere hudanalyse og sette opp en plan sammen med deg! 

Du får ÷10% på produktkjøp samme dag. 

Nå kr. 350,- 

DYPRENS MED FUKTIGHET  


Problemløsende, dyprensende og fuktighetsgivende i en og samme behandling! Behandler tilstopninger, sorte prikker, urenheter, i tillegg til tørr og dehydrert hud. En god hudpleiebehandling hjelper å balansere huden. 

Ønsker du ansikt- eller hodebunnsmassasje i behandlingen, kan du velge det i tillegg for kr. 270,-

Dyprens med fuktighet                                 50min.     Kr. 1000,-

Dyprens med fuktighet og massasje         65min.     Kr. 1.270,-