– TID TIL DEG SELV –

VINTER

Vinteren banker på og den kalde fine tiden er her! Ta tid til deg selv i den hektiske tiden frem mot jul. Her er våre kampanjer.

 

Med kulden og tørrere luft oppstår typiske plager. Tiden frem mot jul er ofte hektisk for mange – som også setter sitt preg. Vi har satt sammen ett knippe behandlinger for både ansikt og sjel. Våre dyktige og erfarne terapeuter er står klare til å ønske deg velkommen til essens. Book tid i dag!

Elemis Superfood Facial & Massage  


Nyt en avspennende rygg,- skulder,- og nakkemassasje i kombinasjon med Elemis Superfood ansikt spa som booster huden med vitaminer, antioksidanter og prebiotica. Behandlingen avsluttes med en avslappende ansiktsmassasje. 

Kampanjepris: 1 time kr. 1.400,-

Elemis Superfood Facial Spa


Gi huden et boost med Elemis Superfood serie, proppfull av vitaminer, antioksidanter og prebiotica. Dette er spa for ansiktet, inkludert en avslappende ansiktmassasje.

Kampanjepris: 30 min. kr. 850,- 

Microneedling SuperGlow


Microneedling er en favoritt, og en veldig populær behandling for deg som ønsker å gi huden en aktiv hudpleie. Nå har vi tilpasset nålelengde så vi kan behandle og stimulere huden uten nedetid i «festsesongen». Huden vil oppleves strammere, fastere, mer glødet!

Behandlingen utføres i huden overflate og uten bedøvelse.

Kampanjepris: 40 min. kr. 1.900,- 

Massasje og lydterapi med Peter Hess singing bowls


Opplev dyp avslapning med vår nyhet; massasje med lydterapi!

Lydterapi baserer seg på at man gjennom ulike toner utfører en indre massasje ved bruk av Peter Hess singing bowls. Dette skaper harmoniske lydbølger som roer kropp, sjel og sinn. Behandlingen starter med en avstressende ansikt,nakke,- og hodemassasje før selve lydterapien starter. Avslutningsvis nyter du en deilig kopp med te samtidig som du lar behandlingen synke godt inn.

Kampanjepris: 75 min. inkl. massasje, lydterapi, avslutning med te. Kr. k.590

Lydterapi med Peter Hess singing bowls


Opplev dyp avslapning med vår nyhet lydterapi!

Lydterapi baserer seg på at man gjennom ulike toner utfører en slags indre massasje ved bruk av Peter Hess singing bowls. Dette skaper harmoniske lydbølger som roer kropp, sjel og sinn. Avslutningsvis nyter du en deilig kopp med te samtidig som du lar behandlingen synke godt inn.

 

Kampanjepris: 45 min. inkluderer lydterapi og avslutning med te. Kr. 1.000,-

Alle Laser og IPL behandlinger -20%


Behandlingene må gjennomføres innen 31.12.2022. For mer informasjon om våre Laser og IPL behandlinger under ‘IPL Laser hårfjerning’ og ‘Laser hudforbedring’.

Kampanjepris: ÷20%