– TID TIL DEG SELV –

Vinterkampanje
del 2 - boost & glød

Her er våre kampanjer som gjelder i  perioden januar til mars. Vår eksperter har satt sammen et knippe behandlinger spesielt tilpasset din huds behov i denne perioden. 

Vi har startet på et nytt år og med det er vi snart ferdig med halve vinteren. Denne perioden er på mange måter ekstrem for huden. Tørt inneklima og store temperaturforskjeller mellom ute og inne preger huden og gjør den mere sensitiv. Dermed behøver huden ekstra pleie og tilførsel av næring og spesielle tiltak for å få økt glød og spenst.

Nå har vi satt sammen et knippe med behandlinger spesielt tilpasset din hud i det klimaet vi har denne årstiden. Benytt deg av våre tilbudsaktiviteter i perioden fra januar, og ut mars.  Book tid hos oss i dag! Vi følger et strengt regime hva gjelder smittevern – det er trygt å komme til oss. Som følge av disse strenge retningslinjene vil alle behandlinger tillegges et ekstra kost på kr. 50,-

Microneedling med fuktighetsmaske ÷20%  


Microneedling er behandlingen som gjør alt! For deg som ønsker å jobbe aktivt med huden eller gi den en skikkelig boost. Denne behandlingen reduserer linjer, pigmenteringer, arr samtidig som den øker fastheten og spensten i huden din. Huden stimuleres til å regenerer og reparere seg selv. Umiddelbart og i tiden etter behandlingen er huden veldig mottakelig for ingredienser som påføres, som gjør det spesielt aktuelt å følge opp med et skreddersydd hjemmebehandlingsprogram.

Vi anbefaler alltid kur for best resultat. Antall behandlinger vurderes fra ønsket resultat og hudtilstand, men generelt er to til fire behandlinger med et intervall på tre til fire uker optimalt.

I tiden etter behandlingen vil huden oppleves plumpet og fresh. Noe rødhet umiddelbart etter behandlingen er ikke uvanlig, men dette roer seg fort. De påfølgende dagene kan huden virke noe stram og tørr, som en «solbrentfølelse». Noen kan flasse litt. De fleste vil oppleve huden fastere, strammere og mer glødende etter en microneedling behandling!

.

Kampanjepris kr. 2.000,- (normalpris kr. 2.500)

enzymatic treatment


Dette er PCA Skins askepottbehandling! Man oppnår umiddelbart en jevnere og penere hudtone,  får en plumpende effekt og får tilført rikelig med fuktighet, noe som er spesielt viktig i denne årstiden.  Døde hudceller fjernes ved hjelp av enzymer på en skånsom måte og etterlater huden klarere og freshere!

Kampanjepris kr. 1.200,- 

Dyprens ZO Skin Health  


Denne peelingen er på topplisten til både våre hudeksperter og kunder Kjent for sin unike evne til å forbedre hudens barriere og bidra til umiddelbar, langvarig økning av fuktighet i huden. Peelingen passer godt for alle hudtyper, men spesielt godt egnet for de med sensitiv og en tørre hudtype.  Behandlingen skal ikke skape nedetid, derfor passer den bra til alle som ønsker å forbedre huden uten å gå gjennom perioden med flassing og rødhet.  

Vi starter behandlingen med en grundig hudanalyse med Visia Skin Scanning, hvor vi kan avdekke hvordan hudens tilstand er under overflaten. Et av de fremste analyseverktøyene som finnes på markedet og også brukes av hudleger og hudspesialister.

Behandlingspris kr. 990,- (35 min)

NYHET!
PCA «NO PEEL PEEL» & VISIA SKIN SCANNING  


Introduksjonstilbud: Ta tre behandlinger og få tredje behandling gratis!

Oppstrammende behandling av rynker og linjer uten nedetid. Behandlingen regenererer vevet, stimulerer veksten av nytt kollagen og virker oppstrammende på huden. I tillegg styrkes huden mot framtidig aldring. Kliniske resultater er synlige umiddelbart etter behandlingen, men de endelige resultater blir tydelige når alle behandlingene er fullført og ny kollagensyntese oppstår. 2-4 beh. anbefales med et intervall på 2-4 uker

60 min. kr. 1.200,-
Kur kr. 890,- pr behandling

S.O.S Hand Rescue


Vintertørre hender og neglebånd blir som nye etter denne effektive og pleiende behandlingen. Du får håndskrubb, fjerning av tørrhud og flisete negleband, i tillegg til stell av negler. Avsluttes med olje og nærende krem som masseres inn(Uten lakk og bruk av fres).

Kampanjepris kr. 590,- ( 35 min.)

Pedikyr med Massasje


Her utfører vi en klassisk fotbehandling med fjerning av hard hud, stell og rens av negleband og negler (uten lakk.) Som siste del av behandlingen kan du nyte 15 min. med velgjørende fot og legg massasje.

Kampanjepris kr. 1.200,-   (65 min.)

Vi tar forbehold om feil og mangler i tilbudene.