SNARVEI – TRYKK PÅ TEMA
HUDPLEIE   I   KJEMSIK PEELING   I  VIPPER & BRYN    I    MAKEUP

Ansiktspleie

ESSENS HUDPLEIE MED JETPEEL

Dette er vår signaturbehandling! Hudanalyse, dyprens, peeling, drenasje og fuktighet – alt i en og samme behandling.

Behandlingen starter med Jetpeel som gir en grundig dyprens på urenheter og tilstopninger, samtidig som den fjerner døde og tørre hudceller. Jetpeel er også med på å redusere synligheten av fine linjer og gir en glattere hudstruktur.
Videre tilrettelegger vi behandlingen med terapeutisk produkter fra PCA Skin. Dersom du har behov for utklemming utføres dette på en skånsom måte. Huden etterlates klar, ren, glødende, sunn og gjennomfuktet.
Dette er en effektiv «basic» behandling og passer både til deg som går regelmessig til hudpleie, eller for deg som vil ta hudpleie for første gang. Behandlingen er et godt utgangspunkt for videre behandlinger som microneedling og kjemiskpeeling.

50 min     kr. 1.300,-

ESSENS HUDPLEIE RELAX  


Stress ned med en velgjørende og grundig hudpleie i kombinasjon med en avslappende massasje. I behandlingen inngår de klassiske stegene, dyprens og peeling med jetpeel, utklemming ved behov og spesialmasker. Vi bruker terapeutiske produkter fra PCA Skin. Ren luksus for deg og din hud!

65 min.     kr. 1.690,-

ESSENS HUDPLEIE LIFT & FIRM  


Dette er den ultimate askepottbehandlingen! En hudoppstrammende behandling som forbedrer og strammer opp uelastisk og slapp hud. Vi benytter Venus Freeze som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin med radiofrekvens og magnetiske pulser. En behandling gir huden en fin plump og glød!

50 min.     kr. 1.650,-

ESSENS HUDPLEIE UNGDOM

Vil du begynne å pleie huden tidlig for å forebygge utbrudd, eller har du utfordringer med talgproduksjon og kviser? Vi hjelper deg og gir deg gode kunnskaper om hvordan du selv kan ta vare på din egen hud. Etter behandlingen vil vi anbefaler hjemmeprodukter. (opptil 18 år) 

50 min.     kr. 950,-

MICRONEEDLING  


Microneedling stimulere huden til å regenerer og reparere seg selv. Umiddelbart og i tiden etter behandlingen er huden spesielt mottakelig for ingredienser som påføres. Derfor ønsker mange å jobbe dypere, og legger en kjemiskpeeling rett etter en microneedlingbehandling for økt effekt. Og noen ønsker å berolige huden og tilføre masse fuktighet med en Bio-Cellulose maske etter behandlingen. Mulighetene er mange. Det anbefales alltid en kur for å gi større synligere forskjeller og forbedringer på ulike hudtilstander.  

I tiden etter behandlingen vil huden oppleves plumpet og fresh. Litt rød umiddelbart etter behandlingen, men det roer seg fort. De påfølgende dagene kan huden virke litt stram og tørr, som en «solbrentfølelse». Noen kan flasse litt. De fleste vil oppleve huden fastere, strammere og mer glødende etter en microneedling behandling! Vi benytter både Dermapen 4 og BT-Titan i våre microneedling behandlinger. 

 

Inkludert kjemiskpeeling        50 min.      kr. 3.200,-

Inkludert fuktighetsmaske     50 min.      kr. 2.500,- 

 

PCA SKIN KJEMISK PEEL  

Kjemiskpeeling er en effektiv hudfornyelse, det er den langvarige, korrigerende og forbedrende hudpleien. Enten du ønsker å forbedre hyperpigmenteringer, linjer, rynker, arr, acne eller solskadet hud, er dette behandlingen. I tillegg forbedrer behandlingen hudtonen og virker oppstrammende på hud som har mistet mye spents og elastisitet. 

Det anbefalers enten en kur av flere peelinger, men også enkelt behandling utgjør stor forskjell!

50 min.     kr. 1690,-

PCA SKIN RETINOL PEEL


Retinol peel (vitamin A-syre) er en effektiv behandling som gir et raskt og synlig resultat. Den jobber på å redusere pigmenteringer, jevne ut linjer, rynker og arr, og forbedrer hudstrukturen generelt. Huden føles fastere, strammere og mer plumpet. Man kan oppleve å flasse etter behandlingen. Huden blir synlig forbedret

 

50 min.     kr. 1.800 – 2.000,-

PCA SKIN ENZYMATIC  


Dette er PCA Skin sin askepottbehandling! Gir umiddelbar jevnere hudtone, plumper og gir fuktighet. Samtidig som døde hudceller fjernes på en skånsom måte.
Huden etterlates klarere og freshere!

50 min.     kr. 1.450,-

PCA SKIN OXYGENATING 


Behandlingen øker oksygenopptaket og sirkulasjon som bidrar til en friskere og klarere hudtone. Samtidig som porene renses og kraftige antioxydanter tilføres. Huden næres og føles mer plumpet.  

50 min.     kr. 1.450,-

ZO STIMULATION PEEL  


En stimulerende behandling som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk, jevn og får umiddelbart en fantastisk glød. Perfekt som lunsj- eller party peel og anbefales i kur for langvarig og bedre resultat.  (Inkl. utklemming) 

 

50 min.     kr. 1.650,-

ZO SIGNATUR TREATMENT  


«The Ultimate Red Carpet Treatment». Dette er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å gløde! Ansiktsmassasje øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende i en travel hverdag.

65 min.     kr. 2.000,-

ZO PROGRAM HOS SYKEPLEIER  


Vår medisinske sykepleier tilrettelegger ditt hjemmeprogram og behandlingsprogram for å oppnå de beste resultater på bla. acne, pigmenteringer, og generelle aldringstegn. ZO er en effektiv serie med gode muligheter og resultater!

Konsultasjon inkluderer visia hudanalyse, produktanbefaling og,- eller hjemmeprogram.

30-40 min.     kr. 900,-

ELEMIS PRO-COLLAGEN  


Unike alger jobber målrettet for å forbedre hudens fasthet, spenst og fuktighetsnivå. Behandlingen stimulerer cellefornyelsen og sirkulasjon, og inkluderer Elemis signaturmassasje på ansikt, armer og hender. Dette er velvære og hudpleie med resultat!

60 min. kr. 1.750,-