Åpningstider

Personvernpolicy

Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Essens Dagspa AS sine nettsteder og vi er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: essensdagspa.no, essensbeauty.no og essensbeautyblogg.no

Essens Dagspa AS oppbevarer dine personopplysninger trygt og forsvarlig. Vi deler ikke opplysningen med en tredjepart uten at du blir informert og godkjenner dette. Essens Dagspa er ansvarlig for at behandling av personopplysninger skjer i henhold til gjeldene regelverk.

 

Personopplysninger som behandles

Essens Dagspa AS samler inn ulike opplysninger avhengig av hvor og i hvilken sammenheng du er i kontakt med oss.  

– navn
– Leveringsadresse
– E-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

–      Betalingsinformasjon via tredjepart ved kjøp i vår nettbutikk

–      Behandlingshistorikk ved behandling i saling

–      Kjøpshistorikk ved handel i salong og på nettbutikk

–      Ved booking av time via vår app/online booking

 

Hvilke personopplysninger behandler vi?

For deg som besøker  en av våre web sider:

  • IP adresse og informasjon om din søk på våre nettsider, inkludert dato og tid for besøk

Ved booking av time

  • Navn og identifikasjonsnummer (personnummer, nasjonal id eller tilsvarende)
  • Adresse
  • Telefonnummer og epost
  • Betalingsopplysninger
  • Behandlingstype

Ved behandling hos oss

  • Navn og identifikasjonsnummer (personnummer eller nasjonal id – der hvor det er aktuelt)
  • Adresse
  • Telefonnummer og epost
  • Betalingsopplysninger
  • Pasientinformasjon

 

Hvordan informasjon innhentes?

Essens Dagspa samler inn opplysninger gjennom skjemaer og handel på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema
– Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
– Ved påmelding til webinar, kurs og aktiviteter
– Når man laster ned dokumenter som e-bøker fra våre nettsider
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post
– Ved kjøp i nettbutikk eller booking av time via tredjeparts app


Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
– For å tilby en bedre tjeneste og produkt – mer relevant og med bedre effekt

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.


Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på våre nettsteder lagres i vårt marketingssystem MailChimp og Ninja Forms i WordPress.


Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på post@essens-dagspa.com


Utlevering av informasjon til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Essens Dagspa kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Essens Dagspa


Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Essens Dagspa ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.


Kontaktinformasjon

Telefon: 77 75 34 00
post@essens-dagspa.com
Essens Dagspa, Storgata 85, 9008 Tromsø