Massasje

AROMA MASSASJE        


Avspennende massasje med rene essensielle oljer. Oljens duft har innvirkning på kropp og sinn, og tilpasses etter behov og ønske. Dette er massasjen som virkelig får deg til å roe ned, slappe av.

 

30 min.     kr. 800,-
45 min.     kr. 1.050,-
60 min.     kr. 1.300,- 
75 min.     kr. 1.650,- 

KLASSISK MASSASJE

Medium hard massasje som også går under navnet ”Swedish massage”. Utøves ved effleurage (stryking), petrissage (knaing), tapotement (rytmisk tapping/hakking), friksjon og vibrering. Massasjen kan lindre smerte, stress og reduserer muskelspenninger, stimulerer blod- og lymfesirkulasjonen.
Massasjen har effekt både lokalt og i hele kroppen. Det brukes små mengder olje under massasjen for å oppnå passe friksjon

30 min.     kr. 800,-
45 min.     kr. 1.050,- 
60 min.     kr. 1.300,- 
75 min.     kr. 1.650,-

THAI MASSASJE KLASSISK

Thai massasje er en dyptgående massasje med spesielle teknikker som aktiverer triggerpunkter, strekker og tøyer kroppen for å redusere stress og anspenthet, og til å motvirkeplager i muskel og skjelettsystem. Hos oss blir massasjen utført i en kombinasjon med og uten olje/balm

30 min.     kr. 950,-
45 min.     kr. 1.250,- 
60 min.     kr. 1.450,- 
75 min.     kr. 1.800,-

 

Thai Fotsoneterapi

45 min.    kr.  1.100,-

THAI MASSASJE AVSLAPPENDE

Thai avslappende er en avslappende massasje som balanserer kroppen, redusserer stress og øker sirkulasjon. Massasjeteknikken har rolige bevegelser, det benyttesnolje i massasjen.

60 min.     kr. 1.450,- 
75 min.     kr. 1.800,-

MASSASJE MED LYDTERAPI

Opplev en dypt avslappende behandling i kombinasjon med massajse og lydterapi. 

Lydterapi utføres med Peter Hess singing bowls. Disse skaper harmoniske lydbølger som roer kropp, sjel og sinn. Behandlingen starter med en avstressende ansikt, nakke, -og hodemassasje før selve lydterapien starter. Avsluttningsvis nyter du en kopp te samtidig som du lar behandlingen synke godt inn.

Massasje med lydterapi    75 min.     kr. 1.690,- 
Lydterapi                               45 min.     kr. 1.090,-

HOT STONE MASSASJE          


Varmende massasje med vulkanske steiner. Medium til lett trykk som virker avslappende og beroligende. Effekten av massasjen gir bedre søvnkvalitet, reduserer stress, lindrer muskelspenninger og smerter. Påvist gode effekter på revmatiske plager. 

75 min.     kr. 1.950,-

TREAT YOURSELF  


En eksklusiv topp til tå opplevelse! Behandlingen starter i infrarød sauna, etterfulgt av fornyende og stimulerende kroppskrubb som fjerner tørr hud. Nyt en avspennende helkropps- aromamassasje med nærende kroppsmaske. Mens kroppsmaksen virker utføres spahudpleie med rens, peeling, maske og en avstressende ansikt og hodebunnsmassasje. Luksus og tid for deg selv!

120 min.     kr. 2.850,-

MINERAL GLOW  


Forny og forfrisk kroppen med en kroppskrubb, en velgjørende og balanserende helkropps aromamassasje med varme essensielle oljer, fuktgivende kroppsinnpakning med hodebundsmassasje. Ren nytelse for hele kroppen! 

90 min.     kr. 2.150,-

STRESS AWAY  


Behandlingen starter i infrarød sauna som virker beroligende og varmer opp muskulaturen, før rygg- og nakkemassasje utføres.
Etterfulgt av en dypgående og avspennende ansikts- og hodebunnsmassasje.
En avslappende og problemløsende spabehandling! 

75 min.     kr. 1.850,-

MOTHER TO BE  


En velgjørende massasje til deg som er gravid – den er fuktighetsgivende og virker beroligede og avstressende. Etter massasjen virker massasjekremen fornyende og stimulerende. Behandlingen avsluttes med en ansiktsmassasje og en velværehudpleie som inkluderer rens, peeling og en oppfriskende maske som gir fukt og glød!

75 min.    kr. 1.850,-

BODY SCRUB  


Fjerner effektivt død og tørr hud, stimulerer blodsirkulasjonen og etterlater huden fresh og glødene! Skrubben tilpasses etter hudtype. Etter behandlingen dusjer man. Før solsesong, selvbruning, eller enhver kroppsbehandling, anbefales all form for kroppsskrubb for bedre resultat.

30 min.    kr. 900,-