EN BIT AV VÅR HISTORIE

50 år med Essens

– Bli med på reisen gjennom fem tiår med Essens

Utklipp fra avisa Tromsø, 2005

I år feirer vi 50 år! Essens består i dag av 19 ansatte. Behandlinger du kan velge blant varier fra topp til tå. Hovedfokuset vårt har alltid vært hele mennesket, og det vil det fortsette å være.

I 1974 åpnet en liten helsesalong på Stakkevollveien i Tromsø. Dette ble starten på det vi i dag kjenner som Essens.

Vigdis Jentoft (1944-2011) åpnet sin første salong med sin lidenskap for helse og velvære – og mennesket. 

Vigdis var kjent for å være en varm og omsorgsfull dame, men også beintøff og rettferdig. Hun var ikke redd for å stå for det hun trodde på. Gjennom tidene har hun stått stødig i hardt vær og kontroversielle temaer, men hun viste Norge at man kunne stase og lykkes i «skjønnhetsbransjen».

(Utklipp fra avisa Tromsø, 1986)

Essens er i dag en av Norges ledende og største klinikker på medisinsk hudpleie og spabehandlinger. Vi begynte med injeksjonsbehandlinger som en av de første klinikkene i Norge, da med Dr. Stein Tveten som ansvarlig lege.

Vi var også landets første dagspa da spa-avdelingen åpnet i 2000. Den lange fartstiden med medisinske behandlinger som injeksjoner, laser og kjemiske peelinger har gitt uvurderlig erfaring og kunnskap til våre terapeuter, og er mye av grunnlaget til vår suksess.

I 2024 vil vi ta deg med gjennom alle epokene vi har vært gjennom – vår historie og menneskene bak den. Vi lover spennende innhold og konkurranser – og selvfølgelig en heidundrende markering mot sommeren!

© 2024 Essens Vigdis Dagspa