essensexcluisve_HVIT2

essens exclusive

Fordeler til deg som er kunde
hos essens dagspa

Som medlem i essens exclusive er du den første som får vite om nyheter, får eksklusive invitasjoner til våre events og spesielle månedlige tilbud. Vårt team av hud- og kroppsterapeuter, sykepleiere, makeupartister og resepsjonister står til din disposisjon for å veilede og inspirere deg året rundt.

Å være med i essens exclusive koster ingenting. Et par ganger i måneden vil du motta informasjon fra oss. Dette kan være på mail og SMS. Et par ganger i måneden mottar du en mail med informasjon om aktuelle behandlinger, tips og råd fra våre fagpersoner og månedenes exclusive-tilbud.

Med exclusive har vi det artigere, sammen.

Vi sees!

exclusive

behandlinger

exclusive

produkter

exclusive

kundekvelder

Medlemsvilkår essens exclusive

Disse medlemsvilkår gjelder for kundedialog i regi av Essens Vigdis Dagspa as, herunder kundefordelsprogrammet essens exclusive. Medlemskapet i essens exclusive er personlig og vil ikke overdras til andre. Du må være fylt 18 år for å være medlem av essens exclusive. Medlemskapet er kostnadsfritt.

BRUK AV DINE OPPLYSNINGER

Opplysningene vi får fra deg vil vi kunne bruke til:

  • sende deg nyheter og tilbud for exclusive medlemmer og fra essens dagspa / essensbeauty
  • invitere til kundekvelder og eventer i regi av essens
  • relevant informasjon
  • besvare eventuelle spørsmål
  • informere om forandring i tjenester
  • analysere for å gi deg mer relevante tilbud og informasjon

I utgangspunktet vil vi sende deg mail en til to ganger pr. måned. Fra tid til annen kan det det være aktuelt å ha økt frekvens og benytte andre kommunikasjonsmuligheter som SMS.

SAMTYKKE TIL BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Som medlem av essens exclusive ønsker vi å gi deg det mest mulig skreddersydd og relevant informasjon ut fra dine ønsker. Vi ber derfor om lov fra deg til å kunne kommunisere med deg via din oppgitte e-postadresse og på SMS.

Vi ber deg bekrefte følgende:

  • Markedsføring via e-post
  • Markedsføring via SMS
  • Bruk av lokasjonsdata
  • Vi forbeholder oss retten og endre vilkårene for essens exclusive. Endringer vil først tre i kraft fra det tidspunkt du er blitt informert om dette. 

HVORDAN KAN JEG ENDRE ELLER SLETTE MINE OPPLYSNINGER?

Hvis du ønsker å korrigere opplysninger, kan du gjøre dette ved å henvende deg til oss på post@essens-dagspa.com eller ved å henvende deg i vår butikk. Du kan også enkelt med deg av nyhetsbrev ved å benytte avmeldingsmuligheten som gjengis ved samtlige utsendelser av e-post, samt ved utsendelse av SMS-informasjon.

HVEM HAR TILGANG TIL OPPLYSNINGENE MINE?

Informasjonen bli lagret i essens dagspa as sine systemer og vil ikke deles ut eller deles med tredjepart. Du kan når som helst endre dine opplysninger eller slette disse ved å bruke avmeldingsfunksjonene som fremkommer ved utsendelse av informasjon.

HVORDAN OG HVOR LENGE LAGRES MINE OPPLYSNINGER?

Essens dagspa lagrer opplysningene i samsvar med loven om behandling om personopplysninger. Som medlem i essens exclusive godkjenner du at personopplysninger, kontaktinformasjon og kjøp hos essens dagspa blir lagret hos essens dagspa. Kjøps- og bruksmønsteropplysninger slettes etter gjeldende forskrifter. Kontaktopplysninger lagres inntil annet er avtalt mellom partene. Ditt medlemskap løper inntil det blir avsluttet med skiftelig varsel. Essens dagspa har rett til å avslutte medlemskap dersom for eksempel det skulle beslutte og avvikle essens exclusive eller det avvikles/endres av andre årsaker, eller ved brudd på våre retningslinjer.

KONTAKT OSS

Du kan enkelt og raskt komme i kontakt med oss på følgende måter:

Telefon 77 75 34 00

E-post: post@essensdagspa.no

Adresse: Storgata 85, 9001 Tromsø

Mener du at dine opplysninger er blitt misbrukt eller brukt i strid med gjeldende regelverk kan du melde dette til Datatilsynet. For mer informasjon, trykk her: https://www.datatilsynet.no

KONTAKT:

Telefon 77 75 34 00
E-post: post@essensdagspa.no

 

Besøksadresse:
Storgata 85, 9008 Tromsø

 

ÅPNINGSTIDER:

mandag-tirsdag-torsdag–fredag 09.00 – 16.30
onsdag 09.00 – 18.00 I lørdag 10.00 – 16.00

 

Les om vår Personvernpolicy