Åpningstider

VIKTIG INFORMASJON

Smitteforebyggende tiltak

Det aller viktigste er at du som kunde skal kjenne at du kommer til et trygt sted, hvor smittevern og din helse er høyeste prioritert. Myndighetene har kommet med en rekke tiltak som skal sikre både deg som kunde og våre ansatte, og her kan du lese mer om hvordan disse tiltakene vil påvirke ditt neste besøk. 


Kun forhåndsbookede timer

Det blir ikke mulig å komme på drop-in – kun forhåndsbookede timer. Du vil måtte fylle ut et egenærklæringsskjema før behandlingen kan påbegynnes. Under er mer info om de gjeldende retningslinjer.


Smitteverngebyr

I en periode er vi dessverre nødt til å legge på kr. 50 på behandlingsprisen for å bidra til å dekke inn merkostnadene de ulike tiltakene medfører. Endelig pris vil derfor kunne variere noe fra de oppgitte prisene i våre prislister.


Åpningstider

Vi har i perioden fremover følgende åpningstider: Mandag til fredag 09.00 -16.30. Lørdag 2. mai holder vi stengt. Kommende lørdag vil vi være åpen som vanlig. Vi vil oppdatere via våre ulike kanaler om endringer.


Begrensninger i behandlinger og produkttilgang

Der legges ikke makeup etter behandlingene i den kommende perioden. Det vil ikke være tilgang til testere på produkter


Under følger en oversikt over våre ulike smitteforebyggende tiltak – basert på myndighetenes føringer:


Hva gjør vi?

Avstand

Vi tilrettelegger for god nok avstand blant våre kunder, i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. God avstand vil gjelde for både ventearealet og der du får din behandling.

God rengjøring!

Når du kommer til oss, vil vi sikre at det er rengjort i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. Det er flere berøringsflater du som kunde er i kontakt med, og disse blir hyppig rengjort og desinfisert mellom behandlinger.

Trygghet kommer først

Vi dokumenterer alle våre smitteverns-prosedyrer. Vi har derfor rutiner for hvordan vi skal kontakte våre kunder dersom det er nødvendig for smitteverns-arbeidet. Dette betyr at vi tar vare på ditt navn og telefonnummer i to uker etter du har vært hos oss, for å sikre alle kunders trygghet!

Hva kan du gjøre?

Kom alene!

Det er viktig å begrense antall personer i lokalet, så møt derfor alene til timen din hvis det er mulig.

Ha god håndhygiene

Vask gjerne hendene før du drar hjemmefra. Når du kommer til oss, er det tilrettelagt for håndhygiene enten ved håndvask eller hånddesinfeksjon, som vi ønsker at du benytter deg av. Selv om vi har veldig lyst til å hilse på deg når du kommer, så unngår vi håndhilsning og sier velkommen på andre måter!

Endre timen din ved sykdom eller symptomer

Dersom du er syk, har feber, er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan du dessverre ikke gjennomføre timen hos oss. Dette gjelder også for milde symptomer. Trenger du å endre timen din, kan du se vår hjemmeside eller ringe oss direkte.

Unngå kontant betaling

Kontanter kan være en potensiell smittekilde, og vi ønsker å begrense bruk av kontanter hos oss. Vi setter derfor pris på om du benytter andre betalingsmuligheter dersom det er mulig.

Handle produkter

Du kan fortsatt handle produkter via vår nettbutikk som alltid er åpen. Det er ikke mulig for henting i butikk, men du kan bestille varer for hjemlevering.

På nettbutikken kan du velge hjemlevering så får du varene levert til deg på døra av vår sjåfør. Tjenesten koster kr 50,- uavhengig av ordresum. Du kan også velge å få det sendt med Posten.

Vi leverer hele Tromsøya, på Kvaløya mellom Storelva og Slettaelva, på fastlandet fra Solligården til Kroken.