Vi søker ansvarlig lege

Er du lege og har lyst til å jobbe med estetisk medisin? Essens dagspa søker en ansvarlig lege for å jobbe med oss og vårt erfarne team av sykepleiere. Du interesserer deg for faget og har lyst til å bidra til å utvikle deg selv og oss. Hvor mye tid og i hvilket omfang påvirker du selv – og er noe vi finner ut av i felleskap.

Vi ser for oss at du holder til innen reisevei fra Tromsø sentrum. Du behøver ikke nødvendigvis å  være hos oss hver dag, men du er tilgjengelig for diskusjon og vurderinger etter hva vi blir enige om. 

 

Essens dagspa er en velrennomert virksomhet, lokalisert sentralt i Tromsø sentrum. Vi har drevet vår virksomhet i 45 år og er en betydelig forretning så vell lokalt som nasjonalt. 

 

Er du lege og har lyst  å jobbe med helse og velvære? Da ønsker vi å høre fra deg! Vi kan tilby gode betingelser og muligheter – for den rette kandidaten. Ta kontakt med daglig leder Siv Hermansen på siv@essens-dagspa.com eller 918 48 021 eller styremedlem Erik Hanseid på erik@klister.no og mobil 911 93 209.