Hudforbedring
Laser & IPL

LASER –ERBIUM:YAG

Vår nye Erbium:YAG laser er en av de kraftigste og mest effektive lasertypene for hudoppstramming, hudfornyelse, forbedring av rynker, redusere porestørrelse og behandling av arr og aknearr.

Laserbehandlingen stimulerer også til økt produksjon av kollagen og elastin, noe som gir en hudoppstrammende og hudforyngende effekt over tid.

Nedetid avhenger av styrken og området som behandles, men man må påberegne rødhet, hevelse og flassing i etterkant. Det er viktig å unngå sol helt til området har helet, og man må bruke høy solfaktor i minimum 4 uker etterpå.

Anbefalt behandlingsintervall er på 4-6 uker.

 

Mot arr fra kr. 2000-3500,-

Reduksjon av linjer og hudoppstramming fra kr. 2600-5000,-

Hudoppstramming hals fra. kr. 3800,-

 

 

"ASKEPOTT BEHANDLING" MED LASER 


Oppstrammende behandling av rynker og linjer uten nedetid.

Denne behandlingen fører til regenerering av vevet, stimulerer veksten av nytt kollagen og virker oppstrammende på huden samtidig som den gir en ungdommelig glød og bidrar til å styrke huden mot fremtidig aldring. Kliniske resultater er synlige umiddelbart etter behandlingen, men det endelige resultatet blir tydelige når alle behandlingsøktene er fullført og ny kollagensyntese oppstår.

Behandlingen kan utføres hver 2-4 uke, og man trenger ofte 2-4 behandlinger for det absolutt beste resultat. Gjerne 1 vedlikeholdsbehandling i året anbefales.

Hele ansikt kr. 2500,- pr. behandling. 

 

IPL – MOT PIGMENT OG BLODKAR 


For å redusere uønsket pigment, blodkar og diffus rødhet eller postinflammatoriske arr etter akne benytter vi, IPL laser intens pulset lys for å få en jevnere hudtone. I gjennomsnitt kreves det 2-5 behandlinger med et intervall på ca. 3-4 uker. Dette er en trygg og effektiv metode for å redusere pigmentering, blodkar og arr. Behandlingen utføres av autorisert helsepersonell.

 

Laser mot pigmentflekker fra kr. 1.000-1.800,-

Laser mot rødhet og sprengteblodkar på et mindre område fra kr.  1.000,-

Laser mot rødhet og sprengteblodkar på nese og kinn fra kr.  1.800,-

Laser mot rødhet og sprengteblodkar i hele ansikt kr.  2.800,-

Konsultasjon er gratis og uforpliktende på medisinske
behandlinger og laser hos sykepleiere/hudpleiere