Åpningstider

VI ØNSKER OSS FLERE KOLLEGAER TIL VÅR KLINIKK I TROMSØ!

Essens Dagspa er utviklet gjennom en 46 år lang reise, etablert av Vigdis Jentoft, som i 1974 realiserte visjonen om å etablere Tromsøs første hud- og helsesalong.

Hos oss legges det vekt på behandlingene og produktene er resultatorienterte og gir en utsøkt opplevelse av velvære! Vi holder til i moderne og tilrettelagte lokaler, sentralt i Tromsø sentrum. Vårt tilbud strekker seg fra velværebehandlinger til omfattende medisinske behandlinger og vi forhandler anerkjente og veldokumenterte merker, også gjennom nettbutikken essensbeauty.no

Nå søker vi etter tre nye til vårt dyktige team:

  • Hudpleier (100%)
  • Butikk/resepsjons-medarbeider (100%)
  • Massør (60-100%).


Hos oss vil du bli en del av et stort team med dyktige hudterapeuter, massører, makeupartister og sykepleiere. Vi sørger for at du får nødvendige opplæring og veiledning i våre produkter, behandlinger, systemer og rutiner. Vi jobber systematisk med løpende kompetanseheving og kursing som vil gi deg gode muligheter for læring og videreutvikling.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Hudpleier og massør: Må ha relevant utdannelse og erfaring.
  • Butikk/resepsjons-medarbeider: Interesse for hudpleie, makeup og velvære er en forutsetning. Bakgrunn fra salg- og serviceyrke er ønskelig.


Du er utadvendt og positiv, er motivert og har stå-på-vilje. Å jobbe med mennesker engasjerer deg! Vi kan love et godt arbeidsmiljø, gode kollegaer, energiske og varierende arbeidsdager, med mulighet for å prøve deg i flere ulike roller og behandlinger. Vi tilbyr ordnede ansettelsesforhold med konkurransedyktige lønnsvilkår. 

 

Send oss din søknad så raskt som mulig, men senest innen 12. juni

Send søknad og CV til siv@essens-dagspa.com. Har du spørsmål kan du ringe….

Her finner du du oss