HAPPY HOLIDAY

It`s time to Sparkle!

Nå nærmer festsesongen seg. Hva med litt egenpleie av kropp og sjel før anledningen. Senk skuldrene i en hektisk tid med en deilig 
velvære behandling. 

Hos essens dagspa står vi klare til å ta deg i mot og gi deg deilige behandlinger som virker og gir resultater! 
Nå har vi satt sammen en meny med behandlinger som passer godt for den feststemte sesongen.

TIME TO SPARKLE

SKINBOOSTER MED HUDPLEIE          


SkinBooster Restylane er en unik behandling for å gi huden ekstra fuktighet innenfra når kremer og masker ikke gir tilstrekkelig med fuktighet. Kur vil bedre hudens struktur og volum. Nå får du en skinbooster behandling i kombinasjon med en hudpleie som renser, peeler og klarner huden. 

50 min. Kampanjepris 1ml.       kr. 3.000,-   (verdi kr. 3.800,-) 
Kur 3.behandlinger 1ml.            kr.  6.500,-  (verdi kr. 8.900,-)

50 min. Kampanjepris 2ml.       kr. 3.500,-   (verdi kr. 4.300,-)
Kur 3.behanldinger 2ml.            kr. 9.500,-   (verdi kr. 11.900,-)

PCA ENZYMATIC TREATEMENT          


Hudpleiebehandlingen som umiddelbart jevner og glatter huden, og får den til å stråle! Huden dyprenses med utklemming, mens enzymer fjerner tørr hud. I tillegg tilføres det mye fuktighet som gir huden en fin glød og plum. Det er ingen nede tid etter behandlingen og den passer for alle hudtyper.

50 min. Kampanjepris  kr. 1.000,-  (verdi kr. 1250,-)

C-POWER QUICK GLOW

En quik fix behandling for å gi glød og fuktighet til huden. Behandlingen utføres med ulike konsentrater av C-vitamin og hyaluronsyre som masseres godt inn. Til deg som vil ha en rask og enkle boost. Ikke inkl. jetpeel og utklemming. 

25 min. Kampanjepris  kr. 650,-

 

BRYN BASIC 


Tradisjonell brynforming med farge. 

Kr. 470,- 

VIPPELØFT


LVL vippeløft er perfekt til deg som vil legge bort vippetangen, maskara kan brukes i tillegg for fylde og lengde. Åpner blikket og løfter vippene. 

kr. 800,-
kr. 1.000,- inkl. vippefarge  

VIPPEEXTENSION


Ønsker du lange tykke vipper eller et mer naturlig resultat? Våre vippeteknikere tilpasser resultatet etter ditt ønske. Etterfyll anbefales etter 3-5 uker.   

Klassisk    kr. 1.800,- 
Mix            kr. 1.900,- 
Volum       kr. 2.000,-

CND SHELLAC  


Våre negleteknikere har fokus på kvalitet, derfor utføres derfor en grundig manikyr av negler og neglebånd før påføring av CND Shellac. Det gir et godt og langvarig resultat. Du velger blant nydelige farger for elegante og pene negler.

Kr. 700,-

GELENEGLER MED OG UTEN FORLENGELSE  


Våre negleteknikkere har fokus på kvalitet, derfor utføres en grundig manikyr av negler og neglebånd før påføring av gel. Det gir et godt og langvarig resultat. Du velge mellom CND Shellac, fransk,- eller naturlig look. Etterfyll anbefales etter 2-4 uker.

Priser fra kr. 950-1600,- 

MAKEUP


Ønsker du en profesjonell makeup lagt av våre makeupartister til den store festen? Makeupartistene står klare så du kan stråle med kvalitets makeup fra våre kjente merker.

Dag Makeup    kr. 600,-
Fest Makeup   kr. 800,- 

CURASANO SPRAYTAN


Med Curasano spraytan for hjemmebruk kan du enkelt få en gyllen og glødende hudtone i mørketiden. Denne kan brukes både i ansiktet og på kropp. Vi har laget en video som viser hvordan du enkelt påfører produktet for best resultat. Se video her

Curasano Spraytan 150 ml. kr 395,- / Påføringsvott kr. 125,-

TIME TO RELAX

CANDEL MASSAGE


Med naturlige essensielle oljer fra brennende lys vekkes sansene som beroliger kropp og sinn. Behandlingen begynner med en dyptgående hodebunnsmassasje som reduserer stress, videre utføres en varmende og avslappende massasje som beroliger og balanserer kroppen. 

60 min. kampanjepris kr. 900,- 

BODY MOIST & GLOW


Behandlingen starter med en grundig lime & ginger skrubb av hele kroppen, skrubben øker sirkulasjon og fjerner tørr hud. Fuktighetsmasken påføres på kroppen før en dypt avstressende hodebunnsmassasje utføres mens kroppsmasken virker. Ren nytelse for kropp og sinn!  

60 min.  kampanjepris kr. 1.200,- 

ELEMIS DETOX WRAP


En næringsrik og rensende behandling for kroppen. Detox-innpakkingen er sammensatt av ulike konsentrater og en Green Tea Balm som bedrer hudens glød og elastisitet. Detoxbehandlingen fungerer blant annet spesielt godt på cellulitter. Mens innpakkingen virker vil du nyte en dyptgående hodebunnsmassasje som reduserer stress og spenninger.

60 min.   kr. 1.600,-

Med forbehold om skrivefeil eller endringer