HAPPY HOLIDAY

It`s time to Sparkle!

Nå nærmer julen seg og festsesongen er i gang. Hva med litt egenpleie av kropp og sjel før anledningen. Senk skuldrene i en hektisk tid med en deilig velvære behandling. Du er velkommen! 

Hos essens dagspa står vi klare til å ta deg i mot og gi deg deilige behandlinger som virker og gir resultater! 
Nå har vi satt sammen en meny med behandlinger som passer godt for den feststemte sesongen.

TIME TO SPARKLE

SKINBOOST RESTYLANE          


SkinBooster Restylane er en unik behandling for å gi huden ekstra fuktighet når kremer og masker ikke tilstrekkelig med fuktighet. Nå får du en skinbooster behandling i kombinasjon med en hudpleie som renser, peeler og klarner huden for sesongen!

50 min.   Kampanjepris  kr. 3.000,- (verdi kr. 4.200)

OXYGENATING SKINBOOST          


Få huden til å stråle med en deilig ansiktsbehandling som tilfører fuktighet og plumper huden. Det beste er at behandlingen avsluttes med en velgjørende ansiktsmassasje. Velvære og effekt å samme tid!

40 min. Kr. 850,-

ASKEPOTTBEHANDLING MED VENUSFREEZE          


En markedsledende behandling som umiddelbart strammer opp slapp og uelastisk hud, stimulerer kollagen og elastin med radiofrekvens og magnetiske pulser. For et langvarig resultat anbefales kur. Behandling er perfekt før festligheter! 

50 min. Kampanjepris kr. 850,- 

NYHET! BRYN DELUXE  


Til deg som ønsker perfekte bryn! Forming av bryn med voks, pinsett og saks tilpasset deg og ditt ansikt. Brynfarge tilrettelegges. Behandlingen avsluttes med brynstyling og anbefaling av riktige produkt til hjemmebruk for best resultat.

Kr. 590,- 

BRYN BASIC 


Tradisjonell brynforming med farge.

Kr. 450,- 

VIPPEEXTENSION


Ønsker du lange tykke vipper eller et mer naturlig resultat? Våre vippeteknikere tilpasser resultatet etter ditt ønske. Vi utfører både klassisk og volum. 

Kr. 1.800 / Kr. 2.000,-

GELELAKK 


Våre negleteknikere har fokus på kvalitet og det utføres derfor en grundig manikyr av negler og neglebånd før påføring av gelelakk. Det gir et godt og langvarig resultat. Du velger blant nydelige farger for elegante og pene negler

Kr. 690,-

FEST MAKEUP


Ønsker du en profesjonell makeup til den store festen? Våre Makeupartister står klare så du kan stråle med kvalitet makeup fra våre kjente merker.

45 min. kr. 650,-

CURASANO SPRAYTAN


Med Curasano spraytan for hjemmebruk kan du enkelt få en gyllen og glødende hudtone i mørketiden. Denne kan brukes både i ansiktet og på kropp. Vi har laget en video som viser hvordan du enkelt påfører produktet for best resultat. Se video her

Curasano Spraytan 150 ml. kr 395,- / Påføringsvott kr. 125,-

TIME TO RELAX

VARM SJOKOLADEMASSASJE


En nydelig varmende behandling som stimulerer sansene med mørk sjokolade. Drøm deg bort med en avslappende kroppsmassasje som tilfører fuktighet

60 min. kr. 1.190,-

BODY BOOST


Behandlingen starter med en sukkerskrubb av hele kroppen som øker sirkulasjon og fjerner tørr hud. Deretter venter en avstressende rygg-, skulder- og nakkemassasje som senker skuldrene

50 min. Kampanjepris kr. 990,-

UCW DETOX WRAP


Kroppsinnpaking som renser, peeler og fukter kroppen. Forbedrer cellulitter, hudens spenst og kvalitet (ikke inkl. måling)

Kampanjepris kr. 1.100,-

Med forbehold om skrivefeil eller endringer