NYHET! 
PCA SKIN PIGMENT CORRECT PEEL

Effektiv korrigering av synlige pigmenteringer

Nå kan vi korrigere all form for synlig hyperpigmentering på tvers av alle hudtyper ved hjelp av nyheten PCA Skin Pigment Correct Peel.

Med banebrytende hudteknologi er PCA Skin først i bransjen med løsningen for å korrigere alle typer synlig hyperpigmentering – på tvers av alle Fitzpatricks.

Pigment Correct Peel gir 17 % reduksjon i synlig hyperpigmentering fra første behandling. Du kan se resultater så tidlig som sju dager etter behandling, og peelingen har lav til ingen nedetid eller flassing.

PCA SKIN PIGMENT CORRECT PEEL

Endelig er den her

Hudpleier Johanne har gledet seg til å få Pigment Correct Peel i klinikk. Nå har hun utført første behandling med peelingen.

– Endelig er den her. Vi vet hvor bra resultater den gir, og kundene vil selv kunne se hvordan vi behandlere bidrar til et tydelig og effektivt resultat, sier hun.

Pigmentasjon som melasma og solskader er vanskelig pigmenteringer å jobbe med. Med Pigment Correct Peel kan vi jobbe på alt fra helt konkret pigmentering til generell misfarging, og samtidig ivareta den sensitive hudpleien.

– Nå har vi en peel som spesifikt jobber mot det mest krevende og utfordrende vi har av pigmenteringer, forklarer Johanne.

artikkel_Corregate_peel

Avansert og banebrytende teknologi

Årsaken til pigmentering er inflammasjon i huden. Pigment Correct Peel løfter pigmentene og jobber antiinflammatorisk. Tidligere har det vært vanlig å bruke hydrokinon for behandling av pigmentering, og har en lysnende effekt på huden. Hydrokinon på over 2% er reseptbelagt.

PCA Skin har utviklet Pigment Correct Peel med mål om å ikke bruke Hydrokinon, men fortsatt få samme type effekt. Det har de fått til ved å kombinere hovedingrediensene i den nye peelingen. De jobber nemlig mer effektiv sammen enn individuelt.

Melkesyre (16%), mandelsyre (8%), pyrodruesyre (4%) eksfolierer og løfter eksisterende synlig hyperpigmentering samtidig som den hemmer melanin produksjon.

Traneksamsyre (TXA) (1%) er en effektiv tyrosinasehemmer som forhindrer dannelse av ny synlig hyperpigmentering. Forsinker produksjonen av melanin ved å hemme en vei kjent som plasminogen/plasminveien.

Mariatistel ekstrakt er beroligende anti-inflammatorisk botanisk ekstrakt som støtter hudbarrieren ved å redusere hudbetennelse som er forløperen til all synlig hyperpigmentering.

Kombiner behandling hos klinikk med hjemmeprodukter

Pigmentasjon er en helårsutfordring, så det er viktig å være tro til hjemmeprodukter for å oppnå et optimalt resultat. I tillegg vil dette forebygge nye pigmenteringer.

Vi anbefaler Pigment Gel Pro fra PCA Skin som ditt hjemmeprodukt mot pigmentering. Den har fått mye oppmerksomhet for sin evne til å falme hyperpigmentering på så lite som fire uker. Samtidig beskytter den huden mot nye mørke flekker.

– Behandling med Pigment Correct Peel gir deg det lille ekstra for å hjelpe deg i prosessen, men du må også gjøre litt av jobben selv for best resultat, minner hudpleier Johanne.