– TID TIL DEG SELV –


NY EFFEKTIV LASER 

Et kraftig og allsidig lasersystem med over 65 FDA-godkjente indikasjoner. Et komplett spekter av teknologier  gir oss fremragende resultater!

Laser utnytter kraften til lys og varme for å forbedre huden. Det kan benyttes for ulike indikasjoner som linjer og rynker, arr, akne, pigmentering, store porer m.m.

Vi har nå gått til innkjøp av en av de mest anerkjente og kraftfulle redskaper for å gi våre kunder de aller beste resultater man kan oppnå med laser. 

Fraksjonert Erbium:YAG laser

Fraksjonert Erbium:YAG laser er av de kraftigste og mest effektive lasertypene vi har for forbedring av rynker, hudoppstramming, hudfornyelse, porestørrelse og behandling av aknearr.

Den fraksjonerte Erbium:YAG laseren på Harmony XL Pro plattformen er ablativ, det vil si at den varmer opp vannet i det ytterste hudlaget, som fører til at huden som behandles blir nær skorpebelagt, rød og stram. Huden kommer deretter til å flasse og fornye seg innen ca 1 uke.

Dette gjør de ablative laserne svært effektive og resulterer i betydelig kosmetiske forbedringer.

Samtidig som Erbium:YAG laseren behandler det ytterste hudlaget, får du også effekt i det midterste hudlaget, fordi laseren stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin.

Det betyr at du får en hudoppstrammende og hudforyngende effekt.

De fleste får «skorper» etter behandlingen. Rødhet, hevelse, litt kløe og flassing i 5-7 dager etter behandlingen vil ofte forekomme. Vi anbefaler at fet krem (hvit vaselin) smøres på skorpene daglig for å holde de myke, slik at huden leges raskest mulig. Skorpene må IKKE plukkes på, da man kan risikere å få arr.

Det er veldig viktig å bruke solkrem SPF 50 etter behandlingen

For å bedre og redusere «nedetiden» etter behandling anbefaler vi å benytte PCA Post-procedure kit kr. 400,-

 •  
HVEM SKAL IKKE BEHANDLES Personer som har:
  • Solbrun hud
  • Eksem eller herpes-infeksjon i området som skal behandles
  • Hudforandringer eller har hatt hudkreft eller går på medisiner som gjør huden overømfintlig for lys
  • Avsluttet Isotretinoinkur mot Akne for mindre enn 6 mnd til 1 år siden
  • Lett for å danne keloider
  • Epilepsi
  • Gravide eller ammende

Erbium:Yag  Thermal «Askepott» behandling.

Oppstrammende behandling av rynker og fine linjer uten nedetid.

Prosedyren gir både korte («askepott effekt») og langsiktige fordeler. Man Opplever umiddelbar hudoppstramming og glød, samtidig som behandlingen bidrar til å styrke huden mot fremtidig aldring.

Termisk Erbium:YAG behandling fører til regenerering av vev, som gjøres ved temperaturøkning og forming av huden i øvre dermis. Denne lysenergien oppnår en sikker og effektiv sub-dermal oppvarming, stimulerer veksten av nytt kollagen og virker oppstrammende på huden samtidig som det gir en ungdommelig glød. Dette fører til synlig og langvarig reduksjon av rynker med minimale bivirkninger. Behandlingen forårsaker mikrotermisk skade på vevet som kontraherer eksisterende fibre, stimulerer dannelsen av nytt kollagen og forbedrer hudens utseende og tykkelse.

Prosedyren utføres ved hjelp av en «in-motion» teknikk, for gradvis varmeoppbyggning. Huden skal være mellom 38-42 grader, til en bestemt energi er oppnådd.

Kliniske resultater er synlige umiddelbart etter behandlingen, men det endelige resultatet blir tydelige når alle behandlingsøktene er fullført, og ny kollagensyntese oppstår. Behandlingen kan utføres hver 2-4 uke, og man trenger ofte 2-4 behandlinger for ønsket resultat.  Det anbefales 1 vedlikeholdsbehandling i året. 

Man kan oppleve litt rødhet etter behandlingen, noen kan også oppleve litt hevelse. Men det forsvinner normalt i løpet av 24 timer.

 

Forsiktighetsregler når det gjelder personer som har:

 • solbrun hud
 • eksem eller herpes-infeksjon i området som skal behandles
 • hudforandringer eller har hatt hudkreft
 • epilepsi
 • gravide eller ammende