annonseinnhold fra essens

Behandling med laser er en effektiv og skånsom behandlingsmetode. Selve behandlingen utføres av autoriserte og erfarne sykepleiere. Behandlingsomfang og frekvens settes opp individuelt etter dine ønsker og behov. Kontakt oss i dag for å avtale en uforpliktende prat.

Aknearr, linjer eller rynker?
Laser kan være løsningen for deg

I hjertet av Tromsø sentrum finner du hudpleiekliniken Essens Dagspa. Klinikken tilbyr et bredt utvalg av behandlinger, og består av blant annet kosmetiske sykepleiere som er spesialisert i hudforbedrende behandlinger med laser.

Laser kan brukes på flere hudtilstander og indikasjoner. Vi utfører laserbehandlinger for å forbedre rynker, hudfornyelse, porestørrelse og aknearr. Som regel utfører vi 2-6 behandlinger for å oppnå det ønskede resultatet. Antall behandlinger du trenger vil avhenge av område og problematikk.

Vår Erbium:

YAG laser er en av de kraftigste og mest effektive lasertypene for hudoppstramming, hudfornyelse, forbedring av rynker, reduksjon av porestørrelse og behandling av arr og aknearr. Laser er en behandling hvor sykepleieren kan jobbe dypere ned i huden. Laserstrålen lager mange små hull i huden og stimulerer til hudfornyelse, oppstramming og økt produksjon av kollagen og elastin.
 

Sykepleier Rebeka utfører laserbehandlingene hos essens. Hun har god erfaring med å utføre disse type behandlinger for et optimalt resultat. 

Før behandling

Før behandlingen trenger du en konsultasjon av din terapeut. Du kan velge å bestille en gratis konsultasjon, der du forteller om hva du ønsker av behandlingen. Sykepleieren vil da vurdere om laser er den rette behandlingen for deg ved å se på huden og stille deg relevante spørsmål om din helsetilstand. Om du ikke på forhånd har gått gjennom en konsultasjon, vil dette foregå rett før behandlingen setter i gang.

Laser kan benyttes for behandlinger både i ansikt og på kropp. Behandlingen tilpasses den enkelte og kan være utbedring av arr fra akne, linjer eller rynker.

Under behandling

Behandlingen starter med at våre sykepleiere klargjør huden ved å rense og desinfisere. Om du ønsker bedøvelse, vil terapeuten påføre en bedøvelseskrem på området.  Deretter plasseres laserhodet lett på huden, og det skytes noen blink. Grunnet varmen blir huden rød og stram. Områdene behandles systematisk frem til alle problemområdene er behandlet.

Laserstrålene trigger det øverste hudlaget Epidermis, og stimulerer det mellomste hudlaget Dermis. Ettersom laseren går så dypt ned i huden, stimulerer den til produksjon av kollagen og elastin, noe som er forebyggende for aldring.  Det dannes en kontrollert skade, og dette gjør at huden trigges til å jobbe bedre selv, noe som også fører til at huden samarbeider godt med hjemmeproduktene i månedene som kommer.

Etter behandling

Hvordan huden ser ut rett etter behandling avhenger av om du har tatt en kraftigere eller mildere behandling. De fleste blir rød og øm, og kan oppleve en solbrent følelse – men dette roer seg etter noen timer. Nedetiden vil variere mellom 2-7 dager. I denne tiden vil det i enkelte områder bli en lett skorpedannelse og flassing.

 

Det er flere ting som er viktig å ta hensyn til i tiden etter behandling. Blant annet er det viktig å unngå soling helt til området er helet, og man må bruke solfaktor i fire uker etter behandling. Videre er det svært viktig at du ikke plukker på skorpene, da dette kan føre til arrdannelse.

 

Når et arr er behandlet, vil effekten vare evig. Når det gjelder oppstrammende behandlinger, vil det være behov for vedlikeholdsbehandlinger 6-12 måneder etter behandlingen grunnet hudens naturlige aldringsprosess.

 

Lasermaskinen kan utstyret med ulike ‘hoder’ som utfører ulike type behandlinger, på ulike deler av kroppen. Her utføres behandling på ben.

Denne artikkelen er utviklet av Essens dagspa. For mer informasjon om behandlingen og booking av konsultasjon kan du se våre nettsider eller booke tid via vår online bookingløsning.  Les om vår personvern- og cookie retningslinjer