HUDEKSPERTENE ANBEFALER

Høst og vinteren er tiden for hårfjerning!

Høsten og vinteren er den perfekte tiden for hårfjerning. Hos Essens har vi lang erfaring med bruk av IPL (intens pulserende lys) i effektiv og skånsom metode for hårfjerning. 

Våre kosmetisk sykepleier hos essens, har god erfaring og kompetanse med IPL for hårfjerning 
   – Det er gøy å se effekten av behandlingen, og at kundene blir fornøyde med resultatet. 

Høsten og vinteren passer perfekt til hårfjerningsbehandlinger. Når man benytter laser/IPL blir huden UV-sensitiv og vi anbefaler å begrense og ikke utsette huden for sterk sol fire uker før og fire uker etter behandling. 
– Om vinteren og i mørketiden, når det knapt er sol, er den beste tiden for hårfjerning med IPL.

Antall behandlinger som anbefales for maksimalt resultat kan varierer fra person til person, men vår erfaring er at det vanligste er seks til åtte behandlinger. Det er viktig å huske at hårfjerning med IPL er en permanent hårreduksjon, og ikke en permanent fjerning av hår.

–  Men hårene blir lysere og tynnere, og derfor mindre synlig, forklarer sykepleieren.

Du får god informasjon før behandling om hva vi skal igjennom, hva som skjer med hårene og hvilket resultat du kan forventet.

Du kan også alltids booke konsultasjon for hårfjerning eller laser om du trenger hjelp til å finne riktig behandling for deg. 

 

laser_haarfjerning_ben

– Om vinteren og i mørketiden, når det knapt er sol, er den beste tiden for hårfjerning med IPL, forteller kosmetisk sykepleier essens