Nyhet! 
Nå lanserer vi Elemis
kroppsbehandlinger

Elemis kroppsbehandlinger

Etter over 40 år i bransjen har vi lært hva som fungerer og hva som ikke fungerer for vår hud og vårt klima. Elemis er kjent for sin fremgangsrike kombinasjon av naturlig kraftfulle ingredienser i kombinasjon med den nyeste teknologien. Elemis leverer noen av de mest effektive og resultatrettede behandlinger tilgjengelig i markedet pr. i dag.

ELEMIS HOT MINERAL BODY BOOST

En behandling med kombinasjonen av energigivende og avgiftene produkter. Består av en signatur massasje som virker avspennende, spesielt utviklet av Elemis. Huden boostes og massasjen virker spesielt avslappende mot såre og ømme muskler. En unik topp til tå massasje som gir en energiboost som anbefales på det varmeste!

 

ELEMIS THOUSAND FLOWER DETOX WRAP

 
En næringsrik og rensende behandling for kroppen! I den næringsrike detox-innpakkingen benyttes Green Tea Balm for å gjenskape og bedre hudens glød og elastisitet. Detoxbehandlingen fungerer blant annet spesielt godt på cellulitter. Mens innpakkingen virker vil du nyte en velgjørende spahudpleie basert på ulike mineraler, som avsluttes med en deilig hodebunnsmassasje. Behandlingen gjenoppretter og etterlater huden sunn og frisk!