FRISK START. NY GLØD!

Frisk start for huden i høst: 
Signaturbehandling med Jetpeel!

Velkommen til essens dagspa

Opplev vår signaturbehandling! Essens Hudpleie med Jetpeel; Hudanalyse, dyprens, peeling, drenasje og fuktighet – alt i én og samme behandling.

Høsten nærmer seg, og det er den perfekte tiden for en frisk start for huden din. Ikke overraskende føler de fleste av oss at huden ikke er helt på sitt beste når høsten melder sin ankomst. Etter sommeren kan huden trenge litt ekstra omsorg. Ofte sklir de daglige hudrutinene ut, og resultatet kan være tilstoppede porer og små svarte prikker. Hvis vi ikke passer på, kan disse små problemene utvikle seg til betente kviser.

 

Heldigvis finnes det en enkel løsning: en grundig behandling med peeling og rens. Vår signaturbehandling er en effektiv «basic» behandling som passer for alle – enten du er vant til hudpleie eller prøver det for første gang. Det er også en flott start for videre behandlinger som microneedling og kjemisk peeling.

Gjør huden høstklar

Vi starter med Jetpeel, som gir en dyprens ved å fjerne urenheter og åpne tilstoppede porer. Samtidig fjerner den død hud og tørre hudceller, reduserer synligheten av fine linjer og gir en jevnere hudstruktur. Videre tilpasses behandlingen med produkter fra PCA Skin, både i salong og oppfølgende behandling hjemme. Hvis det er nødvendig, tar vi oss av utklemming på en skånsom måte. Etter behandlingen blir huden din klar for høsten, ren, strålende, sunn og full av fuktighet.

 

Husk, behandlinger på en profesjonell salong gir raskere og mer effektive resultater enn det du oppnår med produktene du bruker hjemme. Men den virkelig avgjørende faktoren er de daglige rutinene for å bevare huden vår i toppform. Hudterapeutens anbefalinger er veiviser mot en sunn hud på en trygg og rask måte.

 

Så nå er tiden for å gi huden din litt ekstra kjærlighet. I de mørkere månedene, når vinteren setter inn og solen blir svakere, er det ideelt å utføre dypere behandlinger for de som ønsker å jobbe mer med anti-age, spenst, volum, hudstruktur og hudtone.

BOOKING: Ønsker du mer informasjon om behandlingen eller andre behandlinger som utføres hos oss? Du kan avtale time enkelt og raskt via online bookingsystem eller ringe oss på tlf.: 77 75 34 00.

JEETPEEL er et apparat som ligner en høytrykksspyler. Det er lufttrykk tilsvarende 200 m/sek tilsatt natriumklorid. Med denne kombinasjonen peeler og renser vi huden for talg og døde hudceller på en veldig skånsom måte og etterlater huden silkemyk og glødende. Behandlingen føles kald og behagelig masserende på huden.