Opplev VenusFreeze

Ønsker du mer fylde og strammere hud. Løft, reduksjon av linjer og rynker ansikt og hals? Eller oppstramming og toning  på kropp samt forbedring av konturer?

Venus Freeze åpner opp for veldig gode resultater for dette, og befinner seg innenfor segmentet ikke-kirurgiske inngrep. Behandlingen er perfekt for de som ønsker effekt uten kosmetiske injeksjoner. Du kan behandle områder som ansikt, hals og hele kroppen. Venus Freeze er en helt trygg og smertefri behandling uten nedetid, slik at du kan gjenoppta dine daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

VenusFreeze Kropp 

En markedsledende behandling som strammer opp slapp og uelastisk hud, samt toner huden. Behandlingen stimuler produksjonen av kollagen og elastin med radiofrekvens og magnetiske pulser. Kur anbefales på områder på kropp. 

VenusFreeze Ansikt 

En markedsledende hudoppstrammende behandling! Stimuler produksjonen av kollagen og elastin med radiofrekvens og magnetiske pulser. Forbedrer og strammer opp uelastisk og slapp hud. Virker utglattende over tid. Med en behandling får du askepott effekt. Kur anbefaler for et varig resultat.

Nysgjerrig? Få 50% på en test behandling. 

Kur 6 behandlinger kr. 5990,-

 

 

Hvordan fungerer behandlingen 

Venus Freeze oppleves som en svært behagelig behandling av våre kunder. Med sin varmende effekt har vi fått tilbakemeldinger på at den kan minne om en spabehandling!

Effekt oppnås gjennom å kombinere multipolar radiofrekvens og magnetpuls, to ulike systemer som sammen gir en jevn og effektiv energifordeling, som stimulerer og øker kollagene-syntesen, regenererer fibroblastceller og bryter ned fettansamlinger. Behandlingen tar fra ca 30 til 60 minutter avhengig av område.

Hvilket resultat kan jeg forvente?

Resultat kan vanligvis sees etter 3-5 behandlinger. En kur på 6-8 behandlinger anbefales for ansikt, hals og decolletè. For behandling av områder på kropp anbefales en kur på 7-10 behandlinger. Vi ser resultater på ansikt som strammere hud, løft, fylde og reduksjon av rynker. På kroppen behandler man ofte slapp hud, spesielt på mage, armer eller på problemområder hvor man ønsker å konturere, som midje og mage, lår og rumpe. Vi har erfart at enkelte kan få god effekt med færre behandlinger, mens andre trenger flere behandlinger for å oppnå effekt. Venus Freeze kan ikke fjerne cellulitter, men redusere og toner huden.

Kan jeg ta bare en behandling?

Dette er en ekstremt populær ansiktsbehandling for store anledninger, da du får skikkelig løft, glød og plump. Det er selvfølgelig optimalt å ta 2-3 behandlinger før begivenheten, med en intervall på 3 uker, men du får en nydelig askepott effekt etter en behandling. Anbefaler å ta den dagen før, eventuelt samme dag for ekstra glød og sirkulasjon.