NYHET HOS ESSENS

SmartLipo - permanent 
fettfjerning med laser

Innen permanent fettfjerning er Laser-lipolyse det nyeste gjennombruddet. Teknikken er godt dokumentert, skånsom og stadig mer populær i USA, England, Italia, Tyskland, Sverige og nå også i Norge. Dette er en vitenskapelig utviklet teknikk for fettfjerning, som maksimerer effekten og minimerer bivirkningene man får ved tradisjonell fettsuging. I tillegg strammes huden opp. 

 

Behandling med smartlipo skjer ved at laserenergien ødelegger fettcellene som følge av at cellemembranen brytes ned på en måte som er ufarlig for de øvrige cellene i kroppen. Fettet innenfor cellemembranen er flytende, og kan deretter skånsomt suges ut. Immunforsvaret vil på naturlig måte fjerne gjenværende skadde fettceller over de neste 6-8 ukene. Fra dag til dag og fra uke til uke vil du se du blir gradvis mindre – en hyggelig tid! Under prosessen med fettfjerningen har man økt fettforbrenning.  Det kan man dra nytte av dersom man ønsker å tape fett også andre steder på kroppen.  Da kan behandlingen fungere som en «kick-start» på økt forbrenning av kroppens overflødige fettansamlinger.  Det er motiverende når man ser at det man gjør (for en gangs skyld) faktisk har effekt! Behandlingen er skånsom og tilnærmet smertefri. Utføres av lege hos essens dagspa i Tromsø.

Informasjon om behandlingsområder og kostnader finnes lengre ned på siden.

Minimale ubehageligheter under inngrepet. Vil ikke kalle det smerte engang, og jeg definerer meg ikke som veldig tøff med en høy smerteterskel. Men det var ikke vondt.


Fordeler ved behandling med SmartLipo

    SmartLipo er mer skånsomt enn tradisjonell fettsuging.
    Minimalt med blødning
    Hudoppstrammende effekt
    Andre vevsstrukturer skades ikke
    Svært liten risiko for komplikasjoner
    Svært lite snitt i huden (1-2 mm)
    Kun lokalbedøvelse – ingen narkose
    Lite smerter – sjelden nødvendig med annet enn Paracet
    Du er raskt på bena igjen og kan normalt gå på jobb neste dag. 

Dr. Nikolai Paus Grova

SmartLipo laserbehandlingen utføres av Dr. Nikolai Paus Grova.

Dr. Paus Grova er spesialist i ortopedisk kirurgi og idrettsmedisin, i tillegg til spesialist i SmartLipo, laser og kosmetisk medisinske behandlinger.
Han er en mye benyttet foredragsholder i kurs om laser og kosmetiske behandlinger. Underviser og lærer opp leger fra inn- og utland i SmartLipo og trådløft. Dr. Paus Grova er den i Norge som har behandlet flest med SmartLipo laserlipolyse.

Behandlingen skjer lokalt hos essens dagspa i Tromsø, hvor Dr. Grova kommer jevnlig. All oppfølgning før og etter skjer også lokalt hos essens dagspa.

Priser fettfjerning smartlipo  


 • Hake kr. 19.000,-
 • Overarmer, begge kr. 25.000,-
 • Mage kr. 30.000,-
 • Mage, nedre del Etter avtale
 • Hofte/flanke (begge sider) kr. 30.000,-
 • Ryggputer under BH-stroppen/skulderblad kr. 20.000,-
 • Hel rygg kr. 30.000,-
 • Lår, innside (øvre del) kr. 25.000,-
 • Lår, utside kr. 25.000,-
 • Lår, totalt Etter avtale
 • Knær, innside / overside Kr. 20.000,-

Ved behandling av flere områder innvilges 20% rabatt på tilleggsområdet