VIKTIG INFORMASJON

Smitteforebyggende tiltak

Det aller viktigste er at du som kunde skal kjenne at du kommer til et trygt sted, hvor smittevern og din helse er høyeste prioritert. Myndighetene har kommet med en rekke tiltak som skal sikre både deg som kunde og våre ansatte, og her kan du lese mer om hvordan disse tiltakene vil påvirke ditt neste besøk. 

Under er mer info om de gjeldende retningslinjer. Vi ber deg også sjekke gjeldende lokale tiltak på tromso.kommune.no 

Smitteverngebyr

I en periode er vi dessverre nødt til å legge på kr. 50 på behandlingsprisen for å bidra til å dekke inn merkostnadene de ulike tiltakene medfører. Endelig pris vil derfor kunne variere noe fra de oppgitte prisene i våre prislister.

Åpningstider

Våre åpningstider:

mandag, tirsdag, torsdag og fredag 0900-1630 
onsdag 0900-1800
lørdag 1000-1600

Endrede åpningstider ved høytider. 

Vi vil oppdatere via våre ulike kanaler om endringer.

Begrensninger i behandlinger og produkttilgang

Det legges ikke makeup etter behandlingene. Det vil ikke være tilgang til testere på produkter

Under følger en oversikt over våre ulike smitteforebyggende tiltak – basert på myndighetenes føringer:

Hva gjør vi?

Avstand

Vi tilrettelegger for god nok avstand blant våre kunder, i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. God avstand vil gjelde for både ventearealet og der du får din behandling.

God rengjøring!

Når du kommer til oss, vil vi sikre at det er rengjort i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. Det er flere berøringsflater du som kunde er i kontakt med, og disse blir hyppig rengjort og desinfisert mellom behandlinger.

Trygghet kommer først

Vi dokumenterer alle våre smittevernsprosedyrer. Vi har derfor rutiner for hvordan vi skal kontakte våre kunder dersom det er nødvendig for smittevernsarbeidet. Dette betyr at vi tar vare på ditt navn og telefonnummer i to uker etter du har vært hos oss, for å sikre alle kunders trygghet!

Vi åpner døren 5 minutter før åpningstid for å unngå å ha for mange kunder i lokalene. 

Hva kan du gjøre?

Kom alene! Kom presis!

Det er viktig å begrense antall personer i lokalet, så møt derfor alene til timen din hvis det er mulig. Kom så nært opp mot timen din som mulig. Dersom du er for tidlig ute, er det fint om du venter utenfor.  

Ha god håndhygiene

Vask gjerne hendene før du drar hjemmefra. Når du kommer til oss, er det tilrettelagt for håndhygiene, som vi ønsker at du benytter deg av. Selv om vi har veldig lyst til å hilse på deg når du kommer, så unngår vi håndhilsning og sier velkommen på andre måter!

Endre timen din ved sykdom eller symptomer

Dersom du er syk, har feber, er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan du dessverre ikke gjennomføre timen hos oss. Dette gjelder også for milde symptomer. Trenger du å endre timen din, kan du se vår hjemmeside eller ringe oss direkte.

Unngå kontant betaling

Kontanter kan være en potensiell smittekilde, og vi ønsker å begrense bruk av kontanter hos oss. Vi setter derfor pris på om du benytter andre betalingsmuligheter dersom det er mulig.

Handle produkter

Vi har vanlig varesalg, men vi ønsker at du unngår å ta varene du ikke skal ha. Spør oss- vi er her for å hjelpe deg!

Du kan enkelt bestille varen i nettbutikken vår og velge ‘hent i  butikk’. Varen vil da være klar når du ankommer. Du vil motta melding når varen er klar for avhenting. 

Vi gjør handelen enklere for deg; bestill varen eller gavekortet i nettbutikken og be oss pakke den inn for deg!