TRENDY & KULT

Mørke og
holdbare vipper

Få perfekte vipper som holder hele perioden  gjennom. Hos Essens Dagspa hjelper vi deg med dette. Les mer om dette her!

Byline_Agnetska

Agne

Vippe, bryn og negler

hos essens dagspa

Maskara er nok sminkeproduktet flest av oss ville valgt om vi bare fikk velge ett. Det er noe helt eget med effekten det gir, og en del av oss går knapt ut døra for å hente posten uten å påføre minst ett lag maskara først. 

Om sommeren kan imidlertid maskaraen by på problemer, særlig når det er varmt og fuktig i luften.

Med mindre du går for en vannfast variant, er sjansene store for at du har opplevd å ligne litt på en vaskebjørn etter en varm dag på stranda, ved bassenget, i hagen eller i parken.

Vannfast maskara sliter ekstra på vippene, men mange av oss unngår dem også fordi de kan gi oss en nesten klaustrofobisk følelse – fordi de rett og slett sitter for godt og er vanskelige å fjerne. 

På sånne dager er det ofte fristende å droppe maskaraen helt, og det er selvsagt et supert alternativ. 

Åpner blikket med permanent farge på vippe 

Har du veldig lyse vipper, kan det hende at du føler deg litt blass og naken uten maskara på vippene, og da kan permanent farge på vippene være et godt alternativ! 

Mørkere vipper rammer inn øynene, framhever øyefargen din og åpner blikket. Ved å farge vippene permanent, kan du få denne effekten helt uten å måtte sminke øynene. For å framheve vippene kan du rett og slett bare gi dem en god bøy med en vippetang. Eller utføre vippeløft i salong. 

Hjemme eller i salong?

Å farge vippene hjemme er som regel ganske enkelt. I tillegg er fargen billig, og det går relativt fort å gjøre det.

Å få vippene farget i salong koster noen hundrelapper, men kan fort være verdt det. Særlig om du sliter med å få fargen helt inntil vipperota, og det er stort sett den største utfordringen når du farger vippene selv. 

I tillegg er det fort gjort å få produktet på øyet når du påfører deg selv, og det kan vi avsløre at er svært lite behagelig. Det svir rett og slett skikkelig.

Du er velkommen til å få farget vippene profesjonelt hos oss med holdbar og skånsom permanent farge!