Venus Freeze er en populær kosmetiske behandling som gir strammere, mer elastisk hud, reduserer cellulitter og bidrar til figurforming.

Essens dagspa tilbyr Venus Freeze utført av dyktige og erfarne terapeuter. Behandlingen bidrar til å stramme opp huden, redusere cellulitter samt glatter ut rynker.

Venus Freeze er en synergi av radiofrekvens (RF) og magnestiske pulser (MP ²) som trenger dyp ned i huden og bidrar slik til å øke elastin- og kollagenproduksjonen. Resultatet er fastere hud og reduserte rynker. Gjennom å skape en forhøyet temperatur i vevet brytes fettcellene ned og bidrar til en fastere hud og redusert antall cm. Denne behandlingen kan benyttes til ansikt, hals, mave, hofte, bakdel, lår m.m.

En ansiktsbehandling varer i ca. 25 minutter og for kropp er det ca. 35 minutter. Behandlingen er helt smertefri. Venus Freeze har ingen «nedetid», hvilket gjør det mulig å gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart etter endt behandling.

 

Resultat kan vanligvis sees etter 3-5 behandlinger. En kur på 6-8 behandlinger anbefales for ansikt , hals og decolletè. For kroppsbehandlinger anbefales 10 behandlinger.

Previous
Next