Anti-Age
Restylane Hals

Våre dyktige sykepleiere har satt sammen en kombinasjonsbehandling for halspartiet. Den er designet for å forbedre og forebygge begynnende aldringstegn i halsområdet.

 

Mange opplever at halspartiet med årene mister elastisiteten, og huden kan blir ofte slappere og tynnere.

SkinBooster i kombinasjonen med Dermapen  vil stimulere og øke spensten og fastheten i huden. I tillegg reduseres fine linjer, ujevnheter samt at det motvirker dannelsen av nye aldringstegn.

 

Behandlingskombinasjonen tilrettelegges etter ditt behov for beste resultat! 

 

Anti-Age Hals 

Restylane Skinbooster 1ml                          kr. 3.000,-

Restyalane Skinbooster 2ml                        kr. 4.000,-

Ekstra Dermapen eller kjemiskpeeling    kr. 800,- 

 

Dette er Restylane SkinBooster

Kliniske studier viser at Restylane SkinBooster bidrar til å gjøre huden strammere, fastere og smidigere over tid. SkinBooster er mikrodoser med Hyaluronsyre som injiseres under huden. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og den bidrar til å holde på hudens fuktighet og spents. Etter som vi blir eldre reduseres mengden og kvaliteten på hyaluronsyren i kroppen. Derfor er tilførsel en effektiv og rask måte å bedre hudens fasthet, elastitet og glød.

 

Dette er dermapen 

Dermapen – en avansert form for microneedling! Dermapen reduserer linjer, rynker, pigmenteringer, arr og øker fastheten og spensten i huden. Dermapen stimulerer huden til å regenerer og reparere seg selv, gir en synligforskjell og forbedring av ulike hudtilstander på kort tid. Fornyer huden, glatter ut og stimulerer til en friskere hud!