Anti-Age Hals

Våre dyktige sykepleiere har satt sammen en kombinasjonsbehandling for halspartiet. Den er designet for å forbedre og forebygge begynnende aldringstegn i halsområdet.

 

Mange opplever at halspartiet med årene mister elastisiteten, og huden kan blir ofte slappere og tynnere.

SkinBooster i kombinasjonen med Dermapen eller Kjemisk Peeling kan vi stimulere, øke spensten og fastheten i huden. I tillegg reduseres fine linjer, ujevnheter samt at det motvirker dannelsen av nye aldringstegn.

 

Behandlingskombinasjonen tilrettelegges etter ditt behov for beste resultat! 

 

Anti-Age Hals 

Restylane Skinbooster 1ml                          kr. 3.000,-

Restyalane Skinbooster 2ml                        kr. 3.500,-

Ekstra Dermapen eller kjemiskpeeling    kr. 600,- 

 

 

Dette er Restylane SkinBooster

Kliniske studier viser at Restylane SkinBooster bidrar til å gjøre huden strammere, fastere og smidigere over tid. SkinBooster er mikrodoser med Hyaluronsyre som injiseres under huden. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og den bidrar til å holde på hudens fuktighet og spents. Etter som vi blir eldre reduseres mengden og kvaliteten på hyaluronsyren i kroppen. Derfor er tilførsel en effektiv og rask måte å bedre hudens fasthet, elastitet og glød.

 

Dette er dermapen 

Dermapen – en avansert form for microneedling! Dermapen reduserer linjer, rynker, pigmenteringer, arr og øker fastheten og spensten i huden. Dermapen stimulerer huden til å regenerer og reparere seg selv, gir en synligforskjell og forbedring av ulike hudtilstander på kort tid. Fornyer huden, glatter ut og stimulerer til en friskere hud! 

 

Dette er kjemisk peeling

Kjemisk peeling har en fornyende effekt på huden. Gjennom behandling stimuleres huden til cellefornyelse og fjerner effektiv døde hudceller. Denne behandlingen brukes effektivt for å behandle fine linjer og rynker, aldersflekker og pigmenteringer. Under selve behandlingen kan man oppleve en prikkende /stikkende følelse, noe som er helt normalt. I kombinasjon med SkinBooster brukes en tilpasset kjemisk peel for rask og optimal effekt.