Vi skreddersyr ditt ZO Program!

Vår sykepleier Lene er sertifisert ZO Skin Health ekspert, med høy fagkompetanse og interesse for ZO Skin Health sine produkter. Lene tilbyr deg alltid en hudkonsultasjon med tilrettelegging av ditt behandlings,- og hjemmeprogram for best resultat! 

 

En effektiv hudpleieserie med synlige resultater

Vi har lang erfaring med hud og hudforbedring. Med Zo Skin Health sine produkter er det virkelig mulig å oppnå forbedringer og gode resultater, så vell som å vedlikeholde huden. Ønsker du en sunn, frisk og strek hud og er motivert for en forbedring? Kan vi anbefale deg ZO Skin Health sine programmer, både klinikkbehandlinger og hjemmeprogrammer. Sammen setter vi opp et program som er spesialtilpasset deg og din hud. Enten du vil forbedre acne, arr, pigmentering, ugjevnhudtone, spenst, glød eller generell aldring av huden.  

Hos oss har vi fult sortiment, og jobber tett på kundene med oppfølging og rådgivning underveis. 

Du er velkommen til en konsultasjon hos vår sykepleier Lene! 

 

Hudkonsultasjon er alltid GRATIS ved kjøpt av ZO Program (Verdi kr. 690,-)  

 

«Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health Inc utviklet et spekter av terapeutiske produkter. De kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet.

Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.

Dr. Obagi har utviklet ulike kremserier med terapeutiske løsninger og med forebyggende og daglig hudpleie. 

Sertifiserte ZO klinikker setter opp skreddersydde kremprogram» 

-HudHelse, leverandør av ZO SkinHealt Norge

 

 

Her finner du du oss